Muhtarın başlattığı kampanya takdir topladı

VAN’IN MERKEZ İPEKYOLU İLÇESİNDE GÖREVLİ MUHTAR YUNUS DİLMAÇ, BAŞLATTIĞI “İMKANI OLAN BIRAKSIN, İHTİYACI OLAN ALSIN” KAMPANYASIYLA HERKESİN TAKDİRİNİ TOPLADI.

Van Haberleri 8.05.2020 10:08:02 0
Muhtarın başlattığı kampanya takdir topladı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 08.05.2020 10:08

Van’ın merkez İpekyolu İlçesinde görevli Muhtar Yunus Dilmaç, başlattığı “İmkanı olan bıraksın, ihtiyacı olan alsın” kampanyasıyla herkesin takdirini topladı.

Van’da korona virüs tedbirleri kapsamında iş yerini zorunlu olarak kapatmak zorunda olan ve ya gündelik çalışanların gıda talepleri doğrultusunda harekete geçen İpekyolu ilçesine bağlı Alipaşa Mahalle Muhtarı Yunus Dilmaç, örnek bir çalışmaya imza attı. Dilmaç, “İmkanı olan bıraksın, ihtiyacı olan alsın” sloganıyla muhtarlık önüne bıraktığı sepetle gıda ihtiyacı olan mahalle sakinlerinin yüzünü güldürüyor. Mahallede imkanı olan sakinler gıda sepetine katkıda bulunurken, ihtiyacı olanlarda kimse görmeden ihtiyacı olan gıdayı alabiliyor.

“Kimse görmeden ihtiyaçlarını karşılıyorlar”

Konuya ilişkin konuşan Mahalle Muhtarı Yunus Dilmaç, korona virüsü tedbirleri doğrultusunda iş yerinin zorunlu olarak kapatan ve gündelik çalışan vatandaşlara katkıda bulunmak için böyle bir uygulama başlattıklarını belirtti. İmkanı olan sakinlerin sepete katkıda bulunmalarını, ihtiyacı olanların ise çekinmeden ihtiyaçlarınca gıda malzemesi almasını isteyen Muhtar Dilmaç, “Korona virüs kapsamında gündelik olarak çalışan ve ya zorunlu olarak iş yerlerini kapatmak zorunda kalan vatandaşlarımız gıda ihtiyaçlarını bize bildirmekteydiler. Bizler de bu çerçevede bir kampanya başlattık. Kampanya kapsamında ihtiyaç sahiplerimizin sepetimizde habersiz bir şekilde kimse görmeden faydalanmalarını sağlamak istedik. Mahalle sakinlerimizden imkanı olanlar sepetimize katkıda bulunuyorlar. Süreçten etkilenen vatandaşlarımız da kimse görmeden ihtiyaçlarını karşılıyorlar” dedi.

Her dönem güzel olan yardımlaşmanın Ramazan ayında daha da önemli olduğunu ifade eden Levent Öndül isimli vatandaş ise mahalle sakini olarak başlatılan kampanyayı desteklediklerini kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ