Müdür Göksoy'dan Başkan Karael'e ziyaret

Van Haberleri 9.03.2017 17:22:58 0
Müdür Göksoy
Tarih: 01.01.0001 00:00
Sosyal Güvenlik Kurumu Van İl Müdürü Abidin Göksoy, Van Demirciler, Tornacılar ve Tamirciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Karael’i ziyaret etti.
Ziyarette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan istihdam seferberliği konusunda bilgi paylaşımında bulunan Abidin Göksoy, İdris Karael’den odasına kayıtlı küçük sanayi sitesinde iş yeri olan ve faal çalışan işletmelerden özellikle bu pirim desteğinde faydalanmaları ve işsizliği sona erdirecek istihdam konusuna destek vermesini istedi. Göksoy, bu desteklerden yararlanmak için sigortalının 1 Şubat 2017 ila 31 Aralık 2017 tarihleri arasında işe alınmış olması gerektiğini ve işe giriş itibariyle Türkiye İş Kurumuna kayıtlı işsiz olması gerektiğini kaydetti.
Oda Başkanı İdris Karael ise, SGK Van İl Müdürü Abidin Göksoy’u ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Elbette Sayın Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu bu istihdam seferberliğine esnaf ve sanatkârlar olarak canı gönülden katılacağız ve destek vereceğiz. Amacımız ülkemizde ve ilimizde işsiz olan gençlerimizi kayıt altına alarak onlara aş ve iş temin etmektir. Ülkemizin işsizlik sorununun çözümü için varız” dedi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem