Minik ellerin hazırladığı yardım kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı

Van Başkale’de Çocuk Akademisi’nde eğitim gören 5-6 yaş grubu Bilginler Sınıfı öğrencileri aldıkları malzemelerden minik elleriyle oluşturdukları Ramazan kolileri ilçedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Van Haberleri 7.04.2022 10:47:15 0
Minik ellerin hazırladığı yardım kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 07.04.2022 10:47

Van Başkale’de Çocuk Akademisi’nde eğitim gören 5-6 yaş grubu Bilginler Sınıfı öğrencileri aldıkları malzemelerden minik elleriyle oluşturdukları Ramazan kolileri ilçedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Başkale Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Başkale Çocuk Akademisi’nde okul öncesi eğitim gören 5-6 yaş grubu Bilginler Sınıfı öğrencileri tarafından "Hoşgeldin Ramazan" temalı etkinlik düzenlendi. Okul öncesi öğretmeni Zeynep Kahraman Budak tarafından öğrencilerde Ramazan bilinci oluşturmak ve yardımlaşma kavramını öğretmek amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte, öğrenciler ihtiyaç sahibi aileler için yardım kolisi hazırladı.

Minik öğrencilerin aldıkları temel gıda malzemelerinden oluşan yardım kolileri, Başkale Çocuk Akademisi öğreticileri tarafından önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere Başkale Belediyesi ekiplerine teslim etti.

Belediye ekipleri, miniklerin hazırladığı kolileri ihtiyaç sahibi ailelerin adreslerine ulaştırdı

Çocuklara Ramazan ayının maneviyatını anlatmak için bu tür etkinlikler yaptıklarını belirten okul öncesi öğretmeni Zeynep Kahraman Budak, “Ramazan ayındayız. Bu ayın önemine uygun etkinlikler yapıyoruz. Ramazanın bereket olduğunu paylaşmak olduğunu bir koli hazırlayarak anlattık. Velilerimiz de bizi bu konuda destekledi. Çocuklarımızın kumbaralarında biriktirdikleri paralarla her biri ayrı bir malzeme getirdi. 2 adet yardım kolisi oluşturduk. Kolileri önceden belirlediğimiz ailelere ulaştırılmak üzere belediye ekiplerimize teslim ettik. Koliler ihtiyaç sahibi ailelere verildi. Minik öğrencilerime velilerimize ve belediye ekiplerine teşekkür ederiz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

Trabzonspor, deplasmanda Hakkarigücü’nü 2-1 mağlup etti


Van Spor

Malatya temsilcisi Hakkari’yi 3-2 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ