Milli Eğitim Müdürü Tevke’den Van Bostaniçi MTAL’ye ziyaret

Van İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke beraberindeki Şube Müdürleri ve İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Şipal ile birlikte Bostaniçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Van Haberleri 2.09.2020 18:49:49 0
Milli Eğitim Müdürü Tevke’den Van Bostaniçi MTAL’ye ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Bostaniçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaret eden ve Lise Müdürü İbrahim Seçkin’den bilgi alan Van İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, okuldaki eğitim atölyelerini tek tek dolaşarak memnuniyetini dile getirdi.

Lise Müdürü İbrahim Seçkin’den okul hakkında bilgi alan Van İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, eğitim atölyelerini, sınıfları, idari bölüm, bilgisayar odası, EBA Destek Noktası, fotoğraf stüdyosu ve diğer atölyeleri tek tek dolaşarak burada yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Daha sonra Bostaniçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde oluşturulan EBA Destek Noktası’nda ders gören öğrencileri ziyaret eden Müdür Tevke, burada okul yöneticileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Müdür Tevke’ye EBA Destek Noktası hakkında bilgi veren Müdür Seçkin, “2020-2021 eğitim ve öğretim yılı 31 Ağustos 2020 tarihinde uzaktan eğitim sistemiyle başladı. Bütün okullarda EBA destek noktaları oluşturulduğu gibi bizim okulumuzda da oluşturuldu. Böylelikle evinde bilgisayar ve internet olmayan öğrenciler eğitimlerini gelip okulumuzda görüyor” dedi.

Öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelen Müdür Tevke, öğretmenlere almaları gereken önlemler hakkında bilgi verdi.

Müdür Tevke daha sonra Lise Müdürü Seçkin’e özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, beraberindekilerle birlikte okuldan ayrıldı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem