Milletvekili Arvas, Çatak’ı ziyaret etti

Van Milletvekili Arvas, Çatak’a gerçekleştirdiği ziyarette husumetli olduklarını öğrendiği iki ailenin barışmasını sağladı. Milletvekili Arvas, programı kapsamında ilçe halkı ve esnaflar ile bir araya geldi.

Van Haberleri 19.05.2021 18:02:21 0
Milletvekili Arvas, Çatak’ı ziyaret etti
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

MİLLETVEKİLİ ARVAS VAN İLE ANKARA ARASINDA KÖPRÜ OLUYOR

24 Haziran 2018 genel seçimlerinde taahhüt ettiği şekilde evini ve ailesini Ankara’ya götürmeyen Milletvekili Arvas, haftanın 4 günü seçim bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor. Diğer üç gün ise TBMM Genel Kurul çalışmalarına katılmak üzere Ankara’da bulunuyor. Seçim bölgesinde yaptığı ziyaret ve temaslardan, gerçekleştirdiği istikşafı görüşmelerden kendisine aktarılan not, öneri, teklif ve projeleri rapor haline getirerek Genel Merkez ve ilgili Bakanlara ileten Arvas, Van ile Ankara arasında köprü oluyor.

ÇATAK TEŞKİLATI İLE BİR ARAYA GELİNDİ

İlçe ziyaretlerine davam eden Milletvekili Arvas’ın bu günkü durağı Çatak oldu. Yıllarca AK Partiye ilçe Başkanı olarak hizmet etmiş Cemal Hasar ve Mehmet Ali Yaşin ile birlikte giden Arvas, ilçe programı kapsamında Çatak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan ve İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu’yu ziyaret etti. Teşkilat ziyaretinde Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkanları ve yönetimleri ile de bir araya gelen Milletvekili Arvas, parti çalışmaları hakkında istişarelerde bulunarak, gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi.

HALKIMIZIN TALEPLERİNİ DOĞRUDAN HÜKÜMET YETKİLİLERİNE İLETİYORUZ

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu ve beraberindeki heyet ile birlikte esnafları ziyaret eden Milletvekili Arvas, bayramlarını kutlayarak, hayırlı işler dileklerinde bulundu. Salgın sürecinde alınan tedbirler nedeniyle esnafın maruz kaldığı sıkıntıların farkında olduklarını ifade eden Arvas, “Seçim bölgesinde yaptığı ziyaret ve temaslarda halkın taleplerini ve önerilerini Hükümet üyelerine anlatıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın tüm imkânları seferber ederek esnafa ve bütün sektörlere destek sağlamıştır. İki grup halinde 1 milyon 384 binden fazla esnaf ve sanatkâra 4 milyar 622 milyon liralık kaynağın karşılıksız olarak dağıtılacaktır.” Dedi.

SALGIN DEVAM ETTİKÇE VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ

 Arvas, yapılan ziyarette devamında, “Salgının başladığı günden bu yana toplam 661 milyar liralık bir kaynak kullanılarak vatandaşlarımıza destek sağlanmıştır. Bu güne kadar esnafa verilen desteklerden 1 milyon 200 bin vatandaşımız yararlanmıştır. Ayrıca devlet 26 milyon liralık alacağından vazgeçerek birçok sektöre destek olmuştur. Salgın devam ettikçe esnafımızın ve vatandaşımızın yanında olmaya ve destek vermeye devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

HUSUMETLİ AİLELER BARIŞTIRILDI

Milletvekili Arvas son olarak, Belediye Başkanı, İlçe Başkanı ve geçmiş dönem ilçe başkanları ile birlikte, Baysal ve Elitaş ailelerini ziyaret etti. İki aile arasında geçmişten gelen husumeti çözüme kavuşturan Milletvekili Arvas ve Belediye Başkanı Şeylan taraflar arasında barışı sağladı. Daha sonra vefat eden Çatak Belediyesi personeli merhum Yusuf Balka'nın taziyesine katılan Arvas ve heyeti programını tamamlayarak ilçeden ayrıldı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem