Milletvekili aday adayı Abulvehap Gezgen, ilçe ziyaretlerinde bulundu

Gürpınar, Gevaş ve Edremit ilçe teşkilatlarına ziyaret gerçekleştiren Milletvekili aday adayı Abulvehap Gezgen, büyük bir ilgi ile karşılandı.

Van Haberleri 2.05.2018 15:14:56 0
Milletvekili aday adayı Abulvehap Gezgen, ilçe ziyaretlerinde bulundu
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti Milletvekili aday adayı Jeoloji Mühendisi Abdulvehap Gezgen, ilçe ziyaretleri kapsamında Gürpınar, Gevaş ve Edremit ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.


Ziyaret kapsamında, ilçe başkanları ile 24 Haziran seçimleri üzerine düşüncelerini dile getiren Gezgen, ülkenin bekasını düşünerek çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi.

 

Edremit, Gevaş ve Gürpınar ilçe teşkilatları ziyaretleri kapsamında Gürpınar Kaymakamı ve aynı zamanda Gürpınar Belediye Başkan vekili olan Osman Doğramacı’ya ziyaret eden Gezgen, belediye tecrübelerini Doğramacı ile paylaştı. AK Parti Milletvekili aday adayı Jeoloji Mühendisi Abdulvehap Gezgen, Milletvekili seçilmesi halinde, hiçbir zaman ayrışmadan yana olmayacağını, tam aksine insanlar arasında birleştirici rolü üstlenmek için çaba göstereceğini sözlerine ekledi. İlçe ziyaretleri kapsamında oldukça sıcak bir ilgi ile karşılaşan Gezgen, kendisine gösterilen ilgiden dolayı herkese çok teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem