MHP'den referandum açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van Kadın Kolları Başkanı Leyla Göçgen, 16 Nisan’da yapılan halk oylamasında AK Parti’ye en büyük desteğin partilerinden geldiğini söyledi.

Van Haberleri 3.05.2017 18:19:37 0
MHP
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 03.05.2017 18:19

Parti binasında basın toplantısı düzenleyen MHP Van Kadın Kolları Başkanı Leyla Göçgen, her zaman tutarlı olduklarını ve partilerinin her zaman halkın ve Hakk’ın yolunda olduğunu belirtti. Vatan ve millet için sözde özgürlük ve demokrasi şampiyonlarının ‘hayır’ temposu tutarken MHP’nin millet için, vatan için ve Türkiye için tercihini ‘evet’ten yana kullandığını ifade eden Göçgen, “Milliyetçi Hareket Partisi, nasıl terör örgütlerine karşı dik ve cesur durduysa, FETÖ terör örgütüne karşı da aynı duruşu sergilemiştir. FETÖ ile irtibatı olanlar arasında polis, asker, öğretmen, doktor, bilim insanları var da bürokrat, siyasetçiler yok muydu? 16 Nisan’da referandum sonucuna karşı çıkanlar, yıllardır muhalefet olup bir kez haklı çıkmamışlardır. Türk halkı, özgür iradesiyle 16 Nisan günü oylarını kullanarak kararını vermiştir. Yüksek Seçim Kurulu Başkanı, referandumunun kesin sonuçlarını açıklamıştır. Yüzde 51.41 evet oyuyla Anayasa değişikliğinin Türk milleti adına kabul edildiği ilan edilmiştir. AK Parti’ye en büyük desteğin MHP’den geldiği açıktır. Kendini bilmez kişilerin gereksiz tartışmalarına dahil olmayıp her şeyin ortada olduğunu aklıselim insanların yorumladığını görüyoruz” dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin grup toplantısında Türkiye’nin önündeki beş aşamaya değindiğini anımsatan Göçgen, “Kısaca terörle mücadele, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçiş, sosyal ve ekonomik iyileşme, etkili dış politika ve demokrasi ve hukukunun üstünlüğünün sağlanmasıdır. Sayın Genel Başkanımızın da her zaman ifade buyurdukları gibi Milliyetçi Hareket Partisi, ülkemizi ileriye götürecek her türlü kararda tavrını net bir şekilde ortaya koymuştur” şeklinde konuştu.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

Şehriban Günata Anadolu Lisesi, Malatya’yı bölge müsabakalarında temsil edecek


Van Spor

Galatasaray, Trabzonspor'u 4-1 Mağlup Ederek Süper Kupa Finali'ne Yükseldi!


Van Spor

Serdal Adalı’dan Elazığ Medilines Hospital’a teşekkür mesajı


Van Spor

Vali Ahmet Karakaya, kayak il birinciliği müsabakalarında sporcularla buluştu


Van Spor

Hazırlık maçı: Elazığspor: 3 - Kırklarelispor: 2


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ