MHP Van İl Başkanı Güngöralp’ten Kurtuluş Günü mesajı

MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp, Van’ın düşman işgalinden kurtarılışının 103. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Van Haberleri 1.04.2021 02:33:16 0
MHP Van İl Başkanı Güngöralp’ten Kurtuluş Günü mesajı
Tarih: 01.01.0001 00:00

2 Nisan 1918'de Ermeni mezaliminden kurtuluşuyla sonuçlanan kahramanlık destanının geçmişin aziz hatırası olmaktan öte, bir tarih ve kültür şuuru olduğunu vurgulayan Güngöralp, şunları kaydetti:

"Şehitlerimizin ve gazilerimizin bize bıraktığı mukaddes emanetin sorumluluğu içinde olarak her geçen gün aynı şuur ve inançla ülkemizi muasır medeniyet seviyesinden daha da yükseklere taşıma kararlılığı göstermeliyiz. Geçmişte vatanın müdafaası ve mukaddes bildiğimiz değerler için göstermiş olduğumuz birlik ve beraberliği şu günlerde de aynı şekilde göstermekteyiz.

Yaşadığımız şu günlerde korona virüs, tüm dünyayı etkisi altına alan salgın hastalıklar bizleri birbirine daha çok bağlayıp, kenetlenerek destek olan bir toplum haline getirmektedir."
Vanlı hemşehrilerimizin 2 Nisan Kurtuluş Yıldönümünü tebrik ediyor, şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum ifade etti.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem