Mehmetçik dağları teröristlere dar ediyor

Bölücü terör örgütünü ülke gündeminde tamamen kaldırmakta kararlı olan TSK bölgede yaptığı operasyonlarla dağları terör örgütü üyelerine dar ediyor.

Van Haberleri 11.09.2020 15:43:26 0
Mehmetçik dağları teröristlere dar ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 11.09.2020 15:43

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı jandarma komando, polis özel harekât ve güvenlik korucularının katılımıyla terör örgütüne yönelik operasyonlar devam ediyor.

Son olarak Van kırsalında başlatılan “Yıldırım 10-Norduz” operasyonunun ardından bugünde Siirt Jandarma Komutanlığınca “Yıldırım-11 Herekol” operasyonu başlatıldı.

Yapılan operasyonlar ile terör örgütüne ağır kayıplar verdiren Mehmetçik, örgüt inlerinde çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesini de ele geçirdi.

Jandarma Genel Komutanlığı, “Yıldırım-11 Herekol” operasyonunun başladığını sosyal medya hesabında paylaşarak, “Bölücü Terör Örgütünü tamamen ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla #Siirt İl #Jandarma Komutanlığımızca “YILDIRIM-11 HEREKOL” Operasyonu başlatılmıştır” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem