Van Mall AVM'nin tabelası asıldı sırada açılış var

Açılış tarihi bir kez daha ertelenen kentin en işlek caddesinde yıllardır tartışma konusu olan Van Mall AVM’nin tabelası takıldı.

Van Haberleri 22.01.2024 18:42:00 0
Van Mall AVM
Tarih: 22.01.2024 18:44 Güncelleme: 22.01.2024 23:10

Van Cumhuriyet Caddesinde yapımına başlanılan ve yaklaşık 10 yıllık sürenin ardından City Van adıyla hizmete açılan daha sonra ismi değiştirilen Van Park AVM’nin yeni ismi olan Van Mall AVM tabelası asıldı.

Her gün binlerce Vanlının önünden geçerken acaba ne zaman Van’a kazandırılacak? Neden kaderine terk edildi? gibi birçok soruyu düşündüğü AVM’nin 23 Aralık’ta açılacağı duyurulmuştu ancak yine ertelenmişti.

Van’ın çözülemeyen sorunlarından biri olan Van Mall AVM’nin temeli tam 13 yıl önce atıldı. Sorunlarla dolu yaklaşık 10 yılın ardından büyük bir beklentiyle kapılarını açan AVM, yaşanan sorunlar tekrarlanınca 2019 yılında bir kez daha kapandı. İçerisinde bulunan 150 işyerinin 75’i Van Büyükşehir Belediyesi’ne, 75’i de özel firmaya ait olan dükkânlar ile ilgili süreç yeniden başladı.

AVM Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Özdek, yeni ismiyle VANmall AVM’nin 23 Aralık 2023 tarihinde açılacağını duyurmuştu ancak açılış tarihi bir kez daha ertelendi. Firmanın 23 Aralık’ta AVM’yi açılışa hazır hale getireceğini fakat yetişemediğini belirten Özdek, “Yıllardır bekliyoruz 1-2 ay daha bekleyeceğiz.” dedi.


Haber Kaynak : Van Olay Gazetesi
Anahtar Kelimeler: ' tabelası asıldı sırada açılış
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem