Kızılay, özel öğrencilerin sınıflarını yeniledi

VAN (İHA) – Kızılay, ‘Özel Eğitim Sınıflarının Tefrişatı’ Projesiyle Van’ın Muradiye ilçesindeki Cumhuriyet İlkokulunda bulunan özel eğitim sınıfının tefrişatını tamamladı.

Van Haberleri 22.03.2021 11:35:33 0
Kızılay, özel öğrencilerin sınıflarını yeniledi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 22.03.2021 11:35

VAN (İHA) – Kızılay, ‘Özel Eğitim Sınıflarının Tefrişatı’ Projesiyle Van’ın Muradiye ilçesindeki Cumhuriyet İlkokulunda bulunan özel eğitim sınıfının tefrişatını tamamladı.

Doğumlarından itibaren yaşıtlarına göre pek çok konuda destek ve bakıma daha fazla ihtiyacı olan çocukların eğitimleri için devlet okullarındaki özel eğitim sınıflarının tefrişatını yapan Kızılay, Cumhuriyet İlkokulunda bulunan özel eğitim sınıfını da yenileyerek açılışını gerçekleştirdi. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Erkan Savar, Kızılay gönüllüsü gençlerin önemli bir sosyal sorumluluğa imza attıklarını söyledi. Yapılan çalışmayı çok değerli bulduğunu söyleyen Savar, "Kızılay; dünyada ve ülkemizdeki afetlerde ihtiyaç sahiplerine yardım etmekle beraber geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitimine de katkı sağlıyor. Burada da özel gereksinimli çocuklarımızın eğitimine önemli katkı sundular. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Kızılay Muradiye ve Çaldıran Koordinatörü Selçuk Yay ise “Cumhuriyet İlkokulunda bağışçılarımızın desteğiyle ‘Özel Eğitim Sınıflarının Tefrişatı’ projesiyle kazandırdığımız sınıfın açılışını gerçekleştirdik. 9 kişilik sınıfımızda down sendromu, hafif ve orta düzeyde öğretim bozukluğu yaşayan öğrencilerimiz eğitim görecek. Bizleri yalnız bırakmayan Muradiye Belediye Başkan Vekilimiz Erkan Savar, Milli Eğitim Müdürümüz Yüksel Zorlu, Kızılay Van Şube Başkanımız Uğur Demiroğlu, Kızılay Erciş Şube Başkanımız Kurbani Özdaş, STK temsilcileri ve tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezi’nde kayıtlar başladı


Van Spor

Uçan Türkler, Milano Cortina 2026 Kış Olimpiyatları yolunda


Van Spor

Çıldır Gölü’nde paraşütle uçma heyecanı yaşandı


Van Spor

Doğu Anadolu’da büyük başarı: 12 sporcu, 12 madalya


Van Spor

Muşlu sporculardan Muaythai Bölge Şampiyonası’nda büyük başarı


Van Spor

Hakkarili dağcı Kilimanjaro zirvesinde


Van Spor

Elazığlı sporcu Yıldırım milli takım kampına davet edildi


Van Spor

Elazığspor 21 futbolcuyla İstanbul’a gidiyor


Van Spor

Elazığ 1. Amatör kümede 3 takım play-offu garantiledi


Van Spor

Kocaman: "Malatya Yeşilyurtspor’u hak ettiği yerlere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya, Muay Thai Şampiyonası’ndan 25 madalyayla döndü


Van Spor

Hakkari, kış turizmi ve kayakta yükselişte


Van Spor

Yıldız Kadınlar Voleybol İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Fenerbahçe, Göztepe'ye Yenilmezlik İstatistiğini Evinde Kaybetti! Şampiyonluk Yolunda Kritik Puan Erozyonu


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0 - 12 Bingöl Spor: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ