Kevenli Aile Destek Merkezi’nin kreş etkinliği ilgi gördü

Van’ın İpekyolu ilçesindeki Kevenli Aile Destek Merkezi (ADEM), açılan kurslar ve düzenlenen etkinlikler sayesinde kadınların ikinci yuvası haline geldi.

Van Haberleri 9.01.2020 16:50:49 0
Kevenli Aile Destek Merkezi’nin kreş etkinliği ilgi gördü
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

İpekyolu Kaymakamlığı, kadınların sosyal hayata katılımını artırmak ve meslek edindirmek amacıyla kurduğu ADEM aracılığıyla çeşitli dallarda eğitim programları düzenliyor.

Kevenli Aile Destek Merkezi kreş etkinlikleri kapmasında bir araya gelen 20 anne ve 20 çocuk gün boyu eğlenceli vakit geçirdi. Resim boyamadan, yazı yazmaya, ip atlamadan, göz yumma oyununa kadar kreşte çocuklarıyla eğlenen anneler, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.

Kevenli Aile Destek Merkezi Hizmet binasında kurs sayısı ve buna bağlı olarak kursiyer sayısı artarak daha güzel bir ortamda ve iyi şartlarda hizmet veriliyor. Merkez giyim, kuaför, Kur’an-ı Kerim, okuma yazma, el sanatları, trikotaj kursları ve kreş hizmeti veriyor. Haftalık çalışma faaliyetlerini sosyal medya hesaplarından paylaşarak kentte farkındalık oluşturan Kevenli ADEM 3 Koordinatörü Esma Uludağ, kreş öğretmenleri Ayşenur Tekdinçer ve Songül Işık, bu hafta kreş etkinlikleri kapsamında anne ve çocukları buluşturarak güzel bir çalışmaya daha imza attı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem