Kaymakam Şatıroğlu ödül törenine katıldı

Van’ın Bahçesaray Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Onur Şatıroğlu, ilçede düzenlenen öğrenciler arası satranç turnuvası ödül töreninde katıldı.Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilciliğinden Ayhan Demirtaş, İlçe Milli Eğiti

Van Haberleri 22.12.2018 11:54:48 0
Kaymakam Şatıroğlu ödül törenine katıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’ın Bahçesaray Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Onur Şatıroğlu, ilçede düzenlenen öğrenciler arası satranç turnuvası ödül töreninde katıldı.

Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilciliğinden Ayhan Demirtaş, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Mehmet Kasım Erva, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Affan Orhan, Bahçesaray Ortaokulu beden ve spor öğretmeni Mahmut Karadeniz, Bahçesaray Yatılı Bölge Ortaokulu Şakir Karaalp, Bahçesaray Yatılı Bölge Ortaokulu Derya Gündemir katkılarıyla ilçede satranç turnuvası düzenlendi. Turnuvada dereceye giren öğrencilerin ödülleri protokol tarafından verildi.

Bahçesaray Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Onur Şatıroğlu, Cumhuriyet Başsavcısı ve Hakime Hanım ile beraber ilçede düzenlenen öğrenciler arası satranç turnuvası ödül töreninde dereceye giren öğrencilerle bir araya geldi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem