Kastamonuspor’dan, Vanspor’a çelme

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, bugün evinde Kastamonuspor ile karşı karşıya geldi. Vanspor’un iyi futbol sergileyemedi maçı, Kastamonuspor 2-1 kazandı.

Van Haberleri 26.12.2020 15:15:15 0
Kastamonuspor’dan, Vanspor’a çelme
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL  

Son haftalarda istikrarlı bir oyun ortaya koyan Vanspor, Kastamonuspor karşısında istediği futbolu sahaya yansıtamayınca, rakibine 2-1 mağlup oldu.

Vanspor’un golü Yakup Demir’den gelirken, Kastamonuspor’nu gollerini ise Harun Aydın ve Metincan Cici kaydetti. Vanspor 34 puanla 2’nci sıradaki yerinde kalırken, Kastamonuspor ise puanını 16’ya çıkarak, 15’nci sıraya yükseldi.

Vanspor Futbol Kulübü Serhat Gülpınar teknik sorumluluğunda sahaya; Aydın Bağ, İsmail Güner, Abdulkadir Özdemir, Utku Şen, Sedat Cengiz, Üzeyir Ergün, Sefa Küpeli, Burhan Arman, Oktay Aydin, Barış Gök ve Yakup Demir onbiri ile çıktı. 

Kastamonuspor ise Levent Eriş teknik sorumluluğunda sahaya; Atakan Akyol, Mert Arabacı, Faruk Öcal, Hakkı Can Aksu, Özgür Yılmaz, Recep Yılmaz, Ömer Faruk Yücel, Birkan Öksüz, Harun Aydın, Metincan Cici ve Oğuzhan Doğan onbiri ile çıktı.

Van Atatürk Stadyumu’nda saat 13.00’da başlayan karşılaşmayı Yiğit Peşin, Abdurrahman Atabay, Serdar Osman Akarsu ve Gürcan Hasova hakem dörtlüsü yönetti.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem