Tarih: 30.12.2020 12:08

Karatay Termal 1922 Konyaspor- Vanspor maçında ilk onbirler belli oldu

Facebook Twitter Linked-in

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL  

Bugün deplasmanda Karatay Termal 1922 Konyaspor ile karşılaşacak olan Vanspor, karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı  hedefliyor. Saat 13.00’da başlayacak olan karşılaşmada iki takımın da onbirleri belli oldu.

İŞTE İLK ONBİRLER VE YEDEKLER

Vanspor Futbol Kulübü Serhat Gülpınar teknik sorumluluğunda sahaya; Aydın Bağ, Şiyar Kepir, İsmail Güner, Utku Şen, Sedat Cengiz, Üzeyir Ergün, Sefa Küpeli, Burhan Arman, Oktay Aydin, Barış Gök ve Sedat Komi onbiri ile çıkıyor. 

Vanspor’da yedekler: Bekir Demircan, Abdulkadir Özdemir, Aras Aydın, Atamer Bilgin, Yiğit İsmail Gökoğlan, Zafer Şensoy ve Furkan İnce. 

Karatay Termal 1922 Konyaspor Selçuk Buğdaycı teknik sorumluluğunda sahaya; Kadem Burak Yaşar, Fatih Mankır, Ahmet Önay, Adem Eren Kabak, İsmail Güven, Maksut Taşkıran, Savaş Polat, Ege Özkayımoğlu, Celal Hanalp, Can Demir Aktav ve Ekrem Kayılıbal onbiri ile çıkıyor.

Karatay Termal 1922 Konyaspor’da yedekler: Bahattin Tuğrul Aygün, Mücahit Atalay, Mehmet Ali Can, Fuat Duran, Cihat Aktaş, Hüseyin Mert Uyanıker, Görkem Şimşek, Mert Dikici, Hüseyin Aybars Tefekci ve Mehmet Gaffar Öz.

Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda saat 13.00’da başlayacak olan karşılaşmayı Özer Özden, Mert Türk, Yusuf Susuz, Ramazan Haymana hakem dörtlüsü yönetecek.

Vanspor’a, Karatay Termal 1922 Konyaspor karşısında başarılar diliyoruz.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —