Karacabey Belediyespor- Vanspor maçı ne zaman, saat kaçta, canlı yayınlanacak mı, hangi kanalda?

2. Lig Kırmızı Grup'ta 6. Hafta maçlarının heyecanı Karacabey Belediyespor- Vanspor karşılaşması ile devam ediyor. Çarşamba günü saat 14.00'da oynanacak maçın detayları haberimizde.

Van Haberleri 20.10.2020 19:03:31 0
Karacabey Belediyespor- Vanspor maçı ne zaman, saat kaçta, canlı yayınlanacak mı, hangi kanalda?
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor Çarşamba günü deplasmanda Karacabey Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Vanspor, Karacabey Belediyespor karşısında 3 puan alarak, Sakaryaspor karşısında alınan 3 puanı taçlandırmak istiyor.

Teknik Direktör değişikliği ile Sakaryaspor karşısında galip gelen Vanspor, Karacabey Belediyespor maçında da galibiyeti hedefliyor.

Vanspor bu sezon oynadığı 5 maçta 2 beraberlik, 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak 8 puan toplarken, Karacabey Belediyespor ise 5 maçta 3 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Karacabey Belediyespor’un puanı ize 10.

Vanspor bu maçlarda rakip filelere 3 gol atarken, kendi kalesinde ise 3 gol gördü. Karacabey Belediyespor ise attığı 7 gole karşılık kalesinde 3 gol gördü.

Peki, Çarşamba günü oynanacak olan Karacabey Belediyespor- Vanspor maçı saat kaçta? Hangi Kanalda? Maç canlı yayınlanacak mı?

KARACABEY BELEDİYESPOR - VANSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA?

2. Lig Kırmızı Grupta 6. Hafta maçları Çarşamba günü oynanacak. Karacabey Belediyespor- Vanspor maçı Çarşamba günü saat 14.00’da Karacabey M. Fehmi Gerçeker Stadyumu’nda başlayacak.

MAÇIN HAKEMLERİ KİMLER?

İki takım açısından da önemli olan maçı Reşat Onur Coşkunses, Serkan Gülçer, İbrahim Ethem Potuk ve Erdem Temel hakem dörtlüsü yönetecek.

MAÇ HANGİ KANALDA? CANLI YAYINLANACAK MI?

Karacabey Belediyespor ve Vanspor’un mutlak 3 puan hedeflediği maç hangi kanalda? Maç canlı yayınlanacak mı? Bu yıl 2. Lig’e sponsor olan Mislicom tarafından maçlar canlı olarak yayınlanıyor. Vanspor ve Karacabey Belediyespor maçının Mislicom tarafından canlı olarak yayınlanması bekleniyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem