Karabükspor-Vanspor maçı canlı yayınlanacak mı? Hangi kanalda yayınlanacak?

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Van Spor Futbol Kulubü, ligin 20. haftasında Pazar günü 13.30’da Kardemir Karabükspor’ la karşı karşıya gelecek.

Van Haberleri 23.01.2020 15:49:17 0
Karabükspor-Vanspor maçı canlı yayınlanacak mı? Hangi kanalda yayınlanacak?
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Vanspor’ da geçtiğimiz hafta Niğde Anadolu FK karşılaşması yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda maç yayının yapılmayacağı açıklanmıştı. 

Van Tivi sosyal medya hesapları üzerinden Karabükspor yönetimiyle anlaşıldığını ve Karabükspor-Vanspor maçının canlı yayınlanacağını duyurdu. 

Vanspor'un maçlarını canlı yayınlayan Van Tivi, geçtiğimiz hafta Niğde Anadolu'yu 4-0 yendiği karşılaşmayı Vanspor yönetiminin kararıyla yayınlayamamıştı. 

Bu hafta oynanacak Karabük deplasmanında ki maç için Van Tivi'den açıklama geldi. Karabükspor Kulübü yönetimiyle anlaşan Van Tivi, hafta sonu oynanacak Karabükspor-Vanspor maçının canlı olarak ekranlara yansıtılacağını açıkladı. 

Van Tivi'den "Van bizim, Vanspor bizim" başlığıyla yayınlanan açıklamada; “hafta sonu oynanacak olan Karabükspor Vanspor maçı naklen yayını için Karabükspor kulübü ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlanmış, kulüp ile yapılan sözleşme federasyona gönderilmiştir. Naklen yayın konusunda desteklerini esirgemeyen Karabükspor yönetim kurulu üyesi Ersin Büyüktepe ve diğer yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz."  denildi.

Van'ın yeni nesil televizyonu VanTİVİ'de canlı yayınlanacak olan maç, Van Postası Gazetesi'nden de canlı yayınlanacak..

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem