Jandarma'dan huzur güven uygulaması

Van Haberleri 25.11.2018 11:45:14 0
Jandarma
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 25.11.2018 11:45
Van’da jandarma ekipleri, vatandaşın huzur ve güven ortamında gündelik hayatlarına devamını sağlamak maksadıyla 67 ekip ve 385 personel ile gerçekleştirdiği uygulamada 5 bin 383 şahıs, 2 bin 856 araç sorgulaması yapılırken, 46 sürücüye 21 bin 815 TL idari para cezası uygulandı.
Türkiye geneli ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilen uygulamaya Van İl Jandarma Komutanlığından 67 ekip ve 385 Jandarma personeli katıldı.
İki aşamalı gerçekleştirilen uygulamaya asayiş ekiplerinin yanı sıra KOM, istihbarat, ve TEM Şube ekipleri de destek verdi.
Uygulama sonucunda jandarma ekipleri tarafından 5 bin 383 şahıs, 2 bin 856 araç sorgulaması yapılırken, jandarma trafik timleri tarafından 46 sürücüye 21 bin 815 TL idari para cezası uygulandı. Uygulamada çeşitli suçlardan aranan 11 şahıs yakalanırken, Erciş ilçesinden çalınmış 1 araç ise uygulamalar sonucu jandarma ekipleri tarafından ele geçirildi.
Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, vatandaşon huzur ve güven ortamında gündelik hayatlarına devamını sağlamak maksadıyla benzer uygulamalara aralıksız devam edileceği vurgulandı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem