İşte Van Uzaktan Bakanları

Gazeteci Ziya Türk, Van'da bakanlık hayali ile yanıp tutuşurken, bakanlık koltuklarına uzaktan bakanları yazdı..

Van Haberleri 16.08.2017 01:09:10 0
İşte Van Uzaktan Bakanları
Tarih: 01.01.0001 00:00

Gazeteci Ziya Türk, Van'da bakanlık hayali ile yanıp tutuşurken, bakanlık koltuklarına uzaktan bakanları yazdı.. 

 

Ziya Türk'ün yazısı.. 

 

Van’dan kaç tane uzaktan bakan çıktı?

 

Yıllardır AK Parti Van Teşkilatında kendisine bağlı olarak oluşturduğu yapı gittiğinde teşkilat üzerindeki kontrolünü kaybetmiş olacak. O halde değişim başlamadan gideceklerin yerine uygun kullanışlı, doğru yanlış ayırımı yapmadan kendisine itaat edecek yeni ekiplerin hazırlığına bizzat nezaret etmek için 2 haftasını Van’da harcadı.

 

Bu da demek oluyor ki, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Van’ın sorunları için 2 hafta vakit ayırmak şurada dursun, 2 günü dahi zar zor ayıran, çoğunlukla da bakanla gelip bakanla giden Burhan Kayatürk, isimler değişse de zihniyetin değişmesini engellemek için hummalı bir çalışma yaptı.

 

Bu da AK Parti teşkilatının güçlenmesi, oylarını arttırması için kentin, halkın ve ülkenin mefaatine uygun bir teşkilat yapısı yerine, küçük olsun benim olsun zihniyeti ile oluşturulacak bir teşkilat yapısını korumak için, 2 haftasını gözünü kırpmadan ayırdı ve Van’da kaldı.

 

Ben de yaptığı çalışmalar için Van Uzaktan Bakanı Burhan Kayatürk’e canı gönülden tüm kalbimle dua ediyorum; Yeni yapılanma döneminde Allah sana fırsat vermesin.

 

Sizi fazla merakta bırakmayayım.. Uzaktan bakanların kimler olduğunu hemen yazayım, sebep ve sonuçları ile ilgili detayları da yazımın devamında anlatayım..

 

 
 

Anahtar Kelimeler: İşte Van Uzaktan Bakanları