İsmail Say’dan Van’daki Vefa Sosyal Destek Gruplarına yardım çağrısı

Vanlı hayırsever iş adamları ile sivil toplum kuruluşlarına çağrıda bulunan Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, “ Vefa Sosyal Destek Gurubu ile yardımlar hak sahiplerine en güzel şekilde ulaştırılıyor” dedi.

Van Haberleri 16.04.2020 01:43:30 0
İsmail Say’dan Van’daki Vefa Sosyal Destek Gruplarına yardım çağrısı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

Vefa Sosyal Destek Grubunun parçası olarak çalıştıklarını belirten Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, “belediye olarak içinde olmaktan onur duyduğumuz Vefa Sosyal Destek Grubu ile doğru ve adaletli bir hizmet veriliyor” dedi. 

“YARDIMLARIMIZ VEFA SOSYAL DESTEK GRUPLARI ÜZERİNDEN YAPILIYOR”
Edremit Belediyesi’ne gelen yardımları da Vefa Sosyal Destek Grupları üzerinden dağıttıklarını söyleyen Başkan İsmail Say, “Şahsım adına Vefa Sosyal Destek Grubuna 100 koli gıda, 100 koli de temizlik ürünleri olmak üzere 200 koli bağışladım. Bunu hayır sahiplerimiz için teşvik olsun diye söylüyorum. Yine Van Ticaret Borsası, Bahçeşehir Koleji, MÜSİAD Van şubesi, VEDAŞ gibi ismini sayamayacağım bir çok kuruluşumuz da destek oldu. Evlerinden çıkamayanlara şu ana kadar 2 bin paketin üzerinde gıda ve temzilik paketi yardımı yaptık. Belediyemize gelen ayni bağışların hepsini Vefa Sosyal Destek Grubuna transfer ediyoruz. Nakit yardımı yapmak isteyen hayır sahiplerini de Cumhurhurbaşkanlığı tarafından açılan yardım hesaplarına yönlendiriyoruz.“ diyerek Vanlı hayırseverlerin destek olmasını istedi. 

“VANLI HAYIR SEVERLERE DESTEK ÇAĞRISI”
Vefa Sosyal Destek Grupları tarafından adaletli ve hakkaniyetli bir dağıtım yapıldığına dikkat çeken Başkan İsmail Say, “Van’daki ihtiyaç sahiplerinin en doğru ve güvenilir bilgileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda var. Gerekli araştırma ve incelemeler sonucunda belirlenen ve yine kriterlere göre dağıtılan yardımlar hakkaniyetli ve adaletli bir şekilde güvenle yerine ulaşıyor. Ramazan geldi, ardından da bayram geliyor. Hayırseverlerimiz, işadamlarımız, kurum ve kuruluşlarımız yardımlarını Vefa Sosyal Destek Grupları üzerinden yapsın.” diyerek çağrıda bulundu. 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem