İsmail Say: Van Edremit sahil bandı genişletilecek

AK Partili Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, göreve başlamasının birinci yılında video konferas yoluyla düzenlediği basın toplantısında Sahil bandının genişletileceği müjdesini verdi.

Van Haberleri 15.04.2020 17:29:21 0
İsmail Say: Van Edremit sahil bandı genişletilecek
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

Edremit’in Van ve bölgenin turizm markası olarak her geçen gün daha çok geliştiğini belirten Belediye Başkanı İsmail Say, marka değerine değer katacak hizmetler yapmaya devam edeceklerini söyledi. 

"SAHİL BANDINI EDREMİTLİYE KAZANDIRACAĞIZ"

Sahil bandının şahıslar tarafından yapılan işgalinin yakın geçmişte sonlandırıldığını hatırlatan Başkan İsmail Say, “Ancak sahildeki şahıs barakalarının temizlenmesi yeterli değil. Sahil bandını gerek yeşil alan, gerekse yürüyüş yolları açısından Edremit halkımıza daha çok hizmet eder hale getireceğiz. Bunun için sahilde bulunan kamu kuruluşlarına resmi yazılarımız gönderdik. Sahilde bulunan kuruluşların bir kısmının önünden, bir kısmının arkasından geçerek, sahil bandımızı genişleteceğiz” diyerek, sahili halka kazandırmaya devam edeceklerin ifade etti.

EDREMİT’E YATIRIM YAPMAK İSTEYENLERE GÖNÜLLÜ MÜŞAVİRLİK
Edremit’e yatırım yapmak isteyen yatırımcılara adeta yatırım müşaviri gibi destek olduklarına vurgu yapan Belediye Başkanı İsmail Say, “Daha önce yatırım yapma kararı vermiş, ancak daha sonra aklı karışan ve kararsızlık yaşayan yatırımcılarımızı teşvik edip yatırımlarını yapmaları için ciddi destek oluyoruz. İlçemize yatırım yapacağını belirten 7 yatırımcımızın yatırım planlamaları devam ediyor, bunlardan 4 tanesinin yatırım projeleri ruhsatlandırma aşamasına geldi. Yatırımcılarımla birlikte iş ve işlemlerinin çözümü için ilgili kurumlar nezdinde girişimlerde bulunuyoruz, gerekirse birlikte gidip süreçlerin kolaylaştırılması ve hızlandırılması için öncülük ediyoruz. Amacımız bölgemizin turizm marka değeri olan Edremit’i değerli yatırımlarla daha güçlü hale getirmek ve gençlerimiz için istihdam oluşmasını sağlamak” dedi. 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem