Van İŞGEM'den Eğlence Sektörüne İhracat Atağı: Kuveyt Pazarında Türk Yeniliği!

Van İŞGEM'den Kuveyt pazarına büyük adım.

Van Haberleri 28.05.2024 17:51:00 0
Van İŞGEM
Tarih: 28.05.2024 17:54

VAN İŞGEM, YEREL KALKINMAYA 20 YILIN ARDINDAN İHRACATLA KATKI SAĞLIYOR

Van İş Geliştirme Merkezi (Van İŞGEM), Van kentindeki girişimciliği teşvik etmek ve ekonomik altyapısını güçlendirmek amacıyla 20 yılı aşkın süredir hizmet veriyor. İŞGEM, gerçekleştirdiği projelerle kentin ekonomisini, istihdamını ve ihracat seviyesini önemli ölçüde artırmaya devam ediyor.

İNOVATİF ÜRÜNLER KÜRESEL PAZARDA YERİNİ ALIYOR

İnovasyon, teknoloji ve katma değer odağında üretim yapan Van İŞGEM, Türkiye'de bir ilki başararak üretilen eğlence ve oyun makinelerini hem iç pazarda hem de uluslararası pazarda tüketicilerin beğenisine sunmaya başladı. Van İŞGEM bünyesinde faaliyet gösteren firma olan İRCOH San. Tic. Ltd. Şti., yürüttüğü Ar-Ge faaliyetleri neticesinde geliştirdiği yenilikçi oyun ve eğlence platformlarını, Türkiye genelindeki alışveriş merkezleri ve eğlence merkezlerinde kullanıma soktu.

İLK İHRACAT KUVEYT'E GERÇEKLEŞTİ

Özellikle teknoloji alanındaki ilerlemelerle dikkat çeken bu oyun ve eğlence sistemleri, yurt içi kullanımın yanı sıra yurt dışına açılarak Kuveyt'e de ihracat yapmaya başladı. Bu başarı hakkında açıklamalarda bulunan Van İŞGEM Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Gedik, gerçekleştirilen ihracatın hem Türkiye hem de Van için katma değerli ürün üretimi ve ihracatına önemli bir katkı sunduğunu ifade etti. Aynı zamanda yerel ihracat rakamlarında görülen bu artışın, bölgesel ekonomiye canlılık getireceği ve ulusalararası rekabette Van'ın pozisyonunu güçlendireceği vurgulandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem