İpekyolu’nda “Üreme Sağlığı ve Kanser Taraması” eğitimi

Van’ın İpekyolu Belediyesi Kadın Ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü İle İpekyolu İlçe Sağlık Müdürlüğü Tarafından Kadın Personellere Yönelik Üreme Sağlığı, Stresle Baş Etme Yöntemi Ve Kanser Taraması İle İlgili Eğitim Verildi.

Van Haberleri 12.12.2019 09:32:24 0
İpekyolu’nda “Üreme Sağlığı ve Kanser Taraması” eğitimi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’ın İpekyolu Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile İpekyolu İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından kadın personellere yönelik üreme sağlığı, stresle baş etme yöntemi ve kanser taraması ile ilgili eğitim verildi.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Dr. Semra Gümüş ile İpekyolu İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli hemşireler Züleyha Kuşman, Beyaz Karaca, Nesrin Kurt, Filiz Er, Özgül Kapıcı ve Irmak Biçer tarafından verilen eğitime kadın personeller katıldı. Verilen eğitimde personellere kanserden korunmanın yöntemleri, erken tanı ve teşhisin hayatımızdaki önemi, yaş aralıklarına göre muayene olma aralıkları, stresin hayatımızdaki yeri, aile planlaması ve üreme sağlığı ile ilgili bilinmesi gerekenler aktarıldı.

Ayrıca eğitimdeki tüm 30-69 yaş aralığındaki kadın personeller, ücretsiz taramalar için Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) ile İpekyolu Sağlıklı Hayat Merkezine davet edildi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem