İpekyolu’nda “İpekfest” coşkusu

Van’ın merkez İpekyolu Belediyesi, “İpekfest Gençlik Festivali Konserleri” çerçevesinde Kent Meydanı’nda açık hava konserlerinin ilkini gerçekleştirdi.

Van Haberleri 28.05.2022 11:57:57 0
İpekyolu’nda “İpekfest” coşkusu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 28.05.2022 11:57

Van’ın merkez İpekyolu Belediyesi, “İpekfest Gençlik Festivali Konserleri” çerçevesinde Kent Meydanı’nda açık hava konserlerinin ilkini gerçekleştirdi.

İpekyolu Belediyesi, “İpekfest Gençlik Festivali Konserleri” çerçevesinde Kent Meydanı’nda açık hava konserlerinin ilkini gerçekleştirdi. Konserde doyasıya eğlenen vatandaşlar, şarkılara alkış tutup halay çekerek eşlik etti. İpekyolu Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu kültür ve sanat etkinlikleri aralıksız devam ediyor. İpekyolu Belediyesi tarafından düzenlenen “İpekfest Gençlik Festivali Konserleri”nin ilki Kent Meydanında gerçekleşti. Saat 20.00’de başlayan konser yaklaşık 2 saat sürdü. Sahneye çıkan Elif Abalı ve Ferhat Tok, birbirinden güzel şarkıları seslendirirken coşkulu kalabalık şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Müzikseverlerin bol bol halay çekip doyasıya eğlendiği konser, renkli görüntülere sahne oldu.

İpekfest konserleri ile alakalı bir açıklama yapan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, "Her zaman gençlerin ve gençliğin yanında olduklarını vurgulayarak şöyle dedi. “Zorlu bir pandemi sürecinin ardından sosyal ve kültürel faaliyetlere kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu gün İpekfest çerçevesinde konserlerimizin ilkini gerçekleştiriyoruz. Umarım her şey gönlünüzce olur. 28 Mayıs’ta gençlerin beğeni ile dinledikleri Mehmet Erdem ve 29 Mayıs’ta Bilal Sonses yine bu meydanda saat 20.00 de sizlerle birlikte olacak. Sizleri bu etkinlikte görmekten memnuniyet duyarız. Hepinizi bekliyoruz” diye konuştu.

Coşku dolu bir atmosferde gerçekleştirilen konserin son bölümünde vatandaşlara hareketli parçalar eşliğinde İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın’la halay çeken vatandaşlar konser nedeniyle kendisine teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

Iğdır FK’da teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi


Van Spor

Elazığspor’da 3 sakat, 1 cezalı


Van Spor

Erzincanlı sporcular Havalı Silahlar Coşkun Abiş Kupası’ndan derecelerle döndü


Van Spor

Erzincan Anadolu Lisesi badmintonda Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Kars Emniyet Futbol takımı Doğu Anadolu Şampiyonu oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ