Van İpekyolu Gövelek'te Sular Taştı: Denizin Tahtına Rakip Manzara

Van İpekyolu'nun Gövelek Gölü sulak alanında göz alıcı manzara:, doenizi andıran dalgalı panorama görenleri mest ediyor.

Van Haberleri 4.06.2024 10:30:00 0
Van İpekyolu Gövelek
Tarih: 04.06.2024 10:38 Güncelleme: 04.06.2024 10:44

İPEKYOLU GÖVELEK SULAK ALANINDA GÖZ KAMAŞTIRAN DOLULUK

Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 14. Bölge Müdürlüğü, Van'ın İpekyolu ilçesine bağlı Gövelek sulak alanından büyülü görüntüler paylaştı. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımla, Gövelek sulak alanının doluluğunun tarihte görülmemiş bir seviyeye ulaştığı belirtildi. Suların taşması sonucu oluşan dalga görüntüleri, adeta denizi aratmayacak güzellikteydi.

 

GÖVELEK SULAK ALANI DOĞASEVERLERİN İLGİSİNİ ÇEKİYOR

DKMP 14. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, Gövelek sulak alanın bu kadar dolup taştığının daha önce görülmediği ifade edildi. Bölgede oluşan deniz benzeri manzaranın, doğal yaşam açısından olduğu kadar doğaseverler ve fotoğrafçılar için de etkileyici bir sahne oluşturduğu vurgulandı. Sulak alanın sular altındaki bu görkemli hali, bölgeye özgü flora ve faunayı destekleyerek biyolojik çeşitliliğin korunmasına katkı sağlıyor.

 

GÖVELEK'TEN BÜYÜLEYİCİ KARELER SOSYAL MEDYAYI SALLADI

İpekyolu gövelek sulak alanında meydana gelen bu dikkat çekici doğa olayı, fotoğraf ve videolar eşliğinde sosyal medyada yerini aldı. Kısa sürede geniş bir kesime yayılan görseller, kullanıcılar tarafından yoğun ilgi ve beğeni ile karşılandı. Sosyal medya kullanıcıları, bölgenin bu kadar büyük bir görsel şölen sunmasından dolayı hayranlıklarını dile getirdiler, fotoğraflarına yorum ve beğeni yağdırdılar.

 

 


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem