İpekyolu Belediyesinden “karantina” konulu skeç yarışması

VAN’IN İPEKYOLU BELEDİYESİ, KORONA VİRÜSÜ SALGINI NEDENİYLE EVDE VAKİT GEÇİREN VATANDAŞLARA YÖNELİK “KARANTİNA” KONULU SKEÇ YARIŞMASI DÜZENLEYECEK.

Van Haberleri 12.06.2020 12:30:34 0
İpekyolu Belediyesinden “karantina” konulu skeç yarışması
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’ın İpekyolu Belediyesi, korona virüsü salgını nedeniyle evde vakit geçiren vatandaşlara yönelik “karantina” konulu skeç yarışması düzenleyecek.

İpekyolu Belediyesinden yapılan açıklamada, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek skeç yarışmasında; korona virüsü salgını kapsamında evde vakit geçirilirken yaşanılan komik hikayeler, kişilerin kültür ve sanata yönlendirilmesi, kişilerin tiyatro yeteneklerinin keşfedilmesi ve sanatsal olarak sosyal mesaj verilmesinin amaçlandığı belirtildi. Açıklamada, “Yarışma ile ilgili olarak içerik; sokağa çıkma yasağı, sosyal mesafe ve maske olacak. Genel katılım şartları da; Van ilinde ikamet ediyor olmak, yaş sınırlaması bulunmamaktadır. Son başvuru tarihi 30 Haziran 2020 günü olan yarışma için videolar kultur@ipekyolu.bel.tr adresine mail olarak gönderilecek. Seçilecek video ise İpekyolu Belediyesinin resmi Instagram hesabı olan instagram.com/ipekyolubeltr adresinden yayımlanacaktır. Video süresi en az 3, en fazla 7 dakika olacak olan yarışmada ise sürpriz hediyeler verilecek” denildi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem