İpekyolu Belediyesi'nden Van’daki gıda terörlerine sıkı denetim

Gazeteci-Yazar Ziya Türk’ün Van FM’de hazırlayıp sunduğu Van’da Gündem Radyo Programına konuk olan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, denetimlerinin sürdüğünü belirterek, insanların sağlığı ile oynayanlara

Van Haberleri 19.06.2020 08:23:46 0
İpekyolu Belediyesi'nden Van’daki gıda terörlerine sıkı denetim
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Gazeteci Ziya Türk’ün Van FM’de hazırlayıp sunduğu Van’da Gündem Programı’nın konuğu olan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, gıda terörlerine yönelik denetimlerin aralıksız devam ettiğini belirterek, “Bizim derdimiz ekmek veren insanlarla uğraşmak değil. Asıl amacımız bizim sağlığımızla oynayan insanlar” dedi.

BİZİM DERDİMİZ EKMEK VEREN İNSANLARLA UĞRAŞMAK DEĞİL”
İpekyolu Belediyesi olarak yaptıkları denetimlerle alakalı Gazeteci Türk’e bilgiler veren Başkan Vekili Aslan, “Bununla alakalı kaymakamlık birimleri ve bizim belediye birimleri eşgüdüm halinde denetimlerini yapıyorlar. Hem Covid-19’la mücadele kapsamında hem çevre kirliliğiyle alakalı denetimlerini sürdürüyorlar. Birçok işletmeyi denetledik. Çevre temizliğinden, işyeri temizliğinden, hijyen kuralları, fiyat denetimleri, son kullanma tarihleriyle alakalı İlçe Tarım Müdürlüğü ve diğer birimlerle toplantı yaptık. Bizim derdimiz ekmek veren insanlarla uğraşmak değil. Van'da gıda terörlüğü yapan vatandaşlar var. Geçtiğimiz günlerde zamanı geçmiş et bulduk. Denetim yapan ilgili arkadaşların da uyarılıp eğitilmesi gerekiyor. Bu eksiği 3-5 ayda gördük. Asıl amacımız bizim sağlığımızla oynayan insanlar. Sadece mevzuatın olması yetmiyor. Mevzuat gereği işlem yapması gereken personelin de eğitilmesi gerekiyor. Bizim eksiğimiz budur ve bunu hızlı bir şekilde gidermek için çalışıyoruz.” diye konuştu. 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem