Van ile Birlikte 42 İlde Narkoçelik-37 Operasyonu : 227 Şüpheli Yakalandı

Van ile birlikte 42 İlde yapılan Narkoçelik-37 operasyonu ile 227 uyuşturucu baronu Kıskıvrak yakalandı.

Van Haberleri 4.09.2024 11:56:00 0
Van ile Birlikte 42 İlde Narkoçelik-37 Operasyonu : 227  Şüpheli Yakalandı
Tarih: 04.09.2024 12:09 Güncelleme: 07.09.2024 00:16

Türkiye genelinde uyuşturucu ile mücadelede önemli bir hamle yapıldı. İçişleri Bakanlığı'nın açıkladığı verilere göre, "NARKOÇELİK-37" operasyonunda 227 kişi gözaltına alındı, büyük miktarda uyuşturucu madde ve hap ele geçirildi. Van ve diğer birçok ilde düzenlenen eş zamanlı operasyon, uyuşturucu kaçakçılığı ile mücadeledeki kararlılığın bir göstergesi oldu.

UYUŞTURUCU SATICILARINA DARBE

42 ayrı ilde düzenlenen operasyonlarda, 479 kilogram uyuşturucu madde ile 160 bin 967 adet uyuşturucu hap bulunarak el konuldu. İçişleri Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan duyuru ile 227 zehir taciri ve sokak satıcısının operasyonlar neticesinde yakalandığı bilgisi verildi.

42 İLDE OPERASYON GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Emniyet Genel Müdürlüğü ve bağlı birimlerin koordinasyonunda yapılan operasyonlara 567 ekip, 1.418 personel, 12 hava aracı ve 37 narkotik dedektör köpeği katıldı. Van'da da önemli sonuçlar alınan operasyonlar Gaziantep, Ankara, Diyarbakır, Şanlıurfa, Samsun, İzmir, Bursa, Konya, Antalya, Mersin, Adana, Manisa, Denizli, Kocaeli, Malatya, Kırıkkale, Kırklareli, İstanbul, Trabzon, Kayseri, Elazığ, Uşak, Balıkesir, Sakarya, Tekirdağ, Ağrı, Burdur, Çanakkale, Osmaniye, Yalova, Yozgat, Aydın, Eskişehir, Hatay, Kahramanmaraş, Muğla, Ordu, Aksaray, Bolu, Düzce ve Kilis'te düzenlendi.

UYUŞTURUCU OPERASYONLARINDA ÖNEMLİ ELE GEÇİRİLENLER

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri tarafından yürütülen operasyonlarda çeşitli miktarlarda skunk, eroin, esrar, metamfetamin, bonzai, kokain ve uyuşturucu haplar ele geçirildi. Bu operasyonlar sonunda onlarca sokak satıcısı ve zehir taciri gözaltına alındı.

KAHRAMAN POLİSLERİMİZ TAKDİR TOPLADI

Güvenlik güçlerinin titiz çalışmaları ve fedakar çabaları ile yürütülen operasyonlar, halkın desteğini ve takdirini kazandı. Emniyet birimlerinin düzenlediği başarılı operasyonlar, ülkenin dört bir yanında uyuşturucu ile mücadele konusunda devam eden ciddi adımları gözler önüne serdi.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem