Van İl Milli Eğitim Müdürü Aras'tan Öğrenci ve Veliye Huzurlu Tatil Dileği!

Van İl Milli Eğitim Müdürü Aras'tan Eğitim Öğretim Yılı Sonu Mesajı

Van Haberleri 14.06.2024 20:31:00 0
Van İl Milli Eğitim Müdürü Aras
Tarih: 14.06.2024 20:33

ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN VE VELİLERE TEŞEKKÜR

Van İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras, 2023-2024 eğitim öğretim yılı sona ererken bir teşekkür mesajı yayımladı. Sn. Aras, mesajında öğretmenlerin fedakarlıklarını, öğrencilerin azimlerini ve velilerin desteğini takdirle anarak, tüm eğitim paydaşlarına teşekkür etti. Öğretmenlerden öğrencilerin gelişimi için gösterilen çabalara, öğrencilerden sergiledikleri çalışkanlığa ve velilerden sağlanan desteğe kadar herkesin bu süreçte önemli bir rol oynadığını vurguladı.

YAZ TATİLİ İÇİN ÖNERİLER

Müdür Aras, başarıyla tamamlanan bir eğitim öğretim yılının ardından öğrencilere yönelik tatil için önerilerde bulundu. Dinlenmeyi, aile ve sevdiklerle vakit geçirmeyi, yeni şeyler öğrenmeyi ve kişisel gelişimi ön plana çıkarmayı vurguladı. Öğrencilere sosyal etkinliklere katılmalarını, düzenli spor yapmalarını, başta kitap okumak olmak üzere çeşitli eğitim faaliyetlerini yapmalarını tavsiye etti. Ayrıca, tarihi yerleri gezmenin önemi, tatil anılarının not alınması ve edinilen deneyimlerin önemine değindi. Tatil süresince edilen deneyimlerin ve öğrenilenlerin yeni eğitim öğretim yılına pozitif bir başlangıç yapmak için önemli olduğunu belirtti.

YENİLENMİŞ BİR BAŞLANGIÇ İÇİN TATİL ÖNEMLİ

Aras, yaz tatilinin verimli geçirilmesinin önemine dikkat çekerek öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılına taze ve hazır bir şekilde başlamaları gerektiğini hatırlattı. Her yeni eğitim öğretim yılının yeni başlangıçlar ve fırsatlar sunduğunu ifade etti ve öğrencilere bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirerek amaçlarına ulaşmaları için cesaret verdi. Öğrencilere, öğretmenlere ve velilere mutlu, sağlıklı ve huzur dolu bir tatil temennisinde bulundu ve gelecek eğitim öğretim yılında tekrar buluşma umuduyla mesajını sonlandırdı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem