Tarih: 07.10.2024 11:30

Van İl Milli Eğitim Müdürü Aras, Başkale Okullarında İncelemelerde Bulundu

Facebook Twitter Linked-in

VAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN BAŞKALE'DE DENETİM

Van İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras ve Müdür Yardımcısı Nevzat Taşdemir, Başkale ilçesinde bulunan okulların durumunu yerinde incelemek ve eğitim faaliyetlerini denetlemek için bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

YÖNETİCİLERLE İLK GÖRÜŞME

Ziyaretleri sırasında ilk olarak Başkale Kaymakamı Muhammet Serdar Erdoğan'ı makamında ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Aras, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Samsa'nın da eşlik ettiği görüşmede, eğitim alanında yürütülen çalışmalar ve hedefler üzerine kaymakam ile bilgi alışverişinde bulundu.

CUMHURİYET ORTAOKULU ZİYARETİ

Eğitim seferberliği kapsamında Cumhuriyet Ortaokulu'nun da ziyaret edildiği bilgisine yer verilen haberde, Müdür Aras'ın öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelerek onlarla sohbet ettığı ve eğitim konusundaki görüş ve önerilerini dinlediği bildirildi.

OKUL MÜDÜRLERİYLE TOPLANTI

Gün içerisinde yoğun bir ajanda ile devam eden ziyaretlerde, Aras'ın ayrıca ilçe genelinde görev yapan okul müdürleriyle bir araya gelerek bir toplantı düzenlediği ve eğitimle ilgili değerlendirmelerde bulunduğu ifade edildi.

BAŞKALE ASO ÖĞRETMEN EVİ İNCELEMESİ

Eğitim kurumlarının incelemelerinin son durağı Başkale ASO Öğretmen Evi oldu. Burada incelemelerde bulunan Aras, akademik başarıyı artırmak için gösterilen çabaların vurgulandığı ve ilçede yapımı devam eden okulların yakın bir zamanda eğitim hizmetine sunulacağının müjdelenirken, tüm bu faaliyetlerin öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim alabilmesi için yapıldığı kaydedildi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —