Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Avkıran, Erciş'teki Karakollarda İncelemede Bulundu

Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, Erciş ilçesine bağlı Çelebibağı ve Tekler Jandarma Karakol Komutanlıklarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Van Haberleri 6.11.2025 02:06:00 0
Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Avkıran, Erciş
Tarih: 06.11.2025 02:08 Güncelleme: 06.11.2025 02:09

Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, Erciş ilçesine bağlı Çelebibağı ve Tekler Jandarma Karakol Komutanlıklarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Operasyonel hazırlık ve personel moral motivasyonu değerlendirildi.

Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, bölgedeki güvenlik hizmetlerini yerinde denetlemek ve personelin moral motivasyonunu değerlendirmek amacıyla Erciş ilçesinde bulunan jandarma karakollarına bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Çelebibağı Karakolu'nda Operasyonel Hazırlık Değerlendirmesi

İlk olarak Erciş'in Çelebibağı Jandarma Karakol Komutanlığı'nı ziyaret eden Tuğgeneral Avkıran, karakol komutanından bölgenin güvenlik durumu ve birimlerin operasyonel hazırlık seviyeleri hakkında brifing aldı. Karakolun fiziki koşullarını ve lojistik ihtiyaçlarını da yerinde inceleyen Avkıran, personelle bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi.

Tekler Karakolu'nda Personel Moral Motivasyonu Ziyareti

Tuğgeneral Mücahit Avkıran, programı kapsamında daha sonra Erciş'in Tekler Jandarma Karakol Komutanlığı'nı ziyaret etti. Burada da personelle sohbet eden Avkıran, zorlu kış koşullarında dahi vatan görevini büyük bir özveriyle sürdüren jandarma personeline teşekkürlerini iletti. Birim komutanlarından, bölgedeki vatandaşlara yönelik verilen hizmetler hakkında da bilgi alan İl Jandarma Komutanı, halkın huzur ve güvenliği için yürütülen çalışmaların titizlikle sürdürülmesi talimatını verdi.

Yerinde Denetim ve Moral Desteği

Tuğgeneral Avkıran'ın gerçekleştirdiği bu ziyaretler, Van İl Jandarma Komutanlığı'nın bölge genelindeki güvenlik hizmetlerine verdiği önemi ve personeline yönelik desteğini gösterdi. Yerinde yapılan denetimlerle operasyonel kapasitenin gözden geçirilmesi ve personelin moral motivasyonunun üst seviyede tutulması hedefleniyor. Ziyaretler, karşılıklı fikir alışverişi ve değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

Şehriban Günata Anadolu Lisesi, Malatya’yı bölge müsabakalarında temsil edecek


Van Spor

Galatasaray, Trabzonspor'u 4-1 Mağlup Ederek Süper Kupa Finali'ne Yükseldi!


Van Spor

Serdal Adalı’dan Elazığ Medilines Hospital’a teşekkür mesajı


Van Spor

Vali Ahmet Karakaya, kayak il birinciliği müsabakalarında sporcularla buluştu


Van Spor

Hazırlık maçı: Elazığspor: 3 - Kırklarelispor: 2


Van Spor

Maç öncesi saha kardan temizlendi


Van Spor

Elazığspor’da Antalya kampı kadrosu belli oldu


Van Spor

Elazığspor’da Antalya kampı başlıyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal’dan yeni yıl mesajı


Van Spor

Değer Erzincan Müftülük Spor Kulübü hizmete açıldı


Van Spor

5 bin kişilik salon için imzalar atıldı


Van Spor

Erzurum GSİM sporda ve gençlik hizmetlerinde 2026’ya zirvede giriyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal, yeni transferlere yeşil ışık yaktı


Van Spor

Erzurumspor FK 3 Ocak’ta topbaşı yapacak


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı dolu dizgin gidiyor


Van Spor

Ağrı Kadın FK’ya Barbaros’tan maddi destek


Van Spor

Iğdır’da dağcılıkta tarihi adım


Van Spor

Elazığlı sporcular 45 madalya turnuvaya damga vurdu


Van Spor

FIS Palandöken Cup tamamlandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ