İl Sağlık Müdürü Sünnetçioğlu VEAH yoğun bakım inşaatını inceledi

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi içinde yapılan üçüncü seviye 29 yataklı yoğun bakım ünitesi inşaatını yerinde inceledi.

Van Haberleri 7.04.2021 14:11:20 0
İl Sağlık Müdürü Sünnetçioğlu VEAH yoğun bakım inşaatını inceledi
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Dr. Adem  Ergioğuz, Personel Hizmetleri Başkanı Dr. Fatih Taman  yapımına başlanan yoğun bakım inşaatında incelemelerde bulundu.

Müdür Sünnetçioğlu VEAH yoğun bakım inşaatının ilerleme aşamaları ve çalışmalar ile ilgili konularda Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik ve Hastane İdarecilerinden bilgi aldı.

AMACIMIZ VAN VE BÖLGE HALKIMIZA LAYIK OLMAKTIR

Müdür Sünnetçioğlu yaptığı kısa açıklamada,”  Sağlık Bakanlığımızın sağlıkta kaliteli hizmetleri kapsamında yaptığı başarılı çalışmalar herkes tarafından görülüp takdir ettiği hizmetlerdir. Van İl sağlık Müdürlüğümüz ve tüm paydaşlarımızla birlikte elimizden geldiğince vatandaşlarımıza daha çok hizmet etmek için çalışmalarımız durmadan devam edecektir.  Amacımız Van ve bölge halkımıza layık olmaktır.” dedi.

HASTANEMİZE YENİ BİRİMLERİN AÇILMASI İÇİN ÇABALAYACAĞIZ

Başhekim Çelik konu ile ilgili, “Van Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik ise, hastanemiz Yönetimi olarak Van Valiliğimiz ve İl Sağlık Müdürlüğümüzün destekleriyle çok kısa zamanda birçok birimlerimizi hizmete açarak halkımızın hizmetine sunduk. İnşallah sırada açacağımız yeni birimlerimizle çalışıyoruz.” İfadelerini kullandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem