İHA Van Bölge Müdürü Şükrü Akyüz'ün doğalgaz mücadelesinde mutlu son

İskele Mahallesi sakinleri yıllardır hasretini çektiği doğalgaza kavuştu. İhlas Haber Ajansı Van Bölge Müdürü Şükrü Akyüz'ün öncülüğünde sürekli gündeme getirilen İskele Mahallesi’ndeki doğalgaz sorunu nihayet çözüldü

Van Haberleri 17.12.2020 10:01:18 0
İHA Van Bölge Müdürü Şükrü Akyüz'ün doğalgaz mücadelesinde mutlu son
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Defalarca pankartlar asarak ve açıklama yaparak doğalgaz talebinde bulunan İskele Mahallesi sakinleri, doğalgaza kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Özellikle İskele Mahallesi’ne doğalgaz verilmesi için büyük mücadele veren İhlas Haber Ajansı Van Bölge Müdürü Şükrü Akyüz, doğalgaza kavuşmanın sevincini sosyal medyada paylaştı.

Her seçim döneminde astıkları ‘Doğalgaz gelmeden bu mahalleye siyasetçiler giremez’ pankartıyla sık sık gündemdeki yerini koruyan mahalle sakinleri sonunda doğalgaza kavuştu. Mahalleye dün akşam itibariyle doğalgaz verilmeye başladı.

Sosyal medya hesabı üzerinden esprili paylaşımda bulunan İhlas Haber Ajansı Van Bölge Müdürü Şükrü Akyüz, “Yaklaşık dohuzbin dohuzyüz dohsan dohuz gündür mücadele ettiğim #İskeledeDoğalgazYok mücadelesi dük akşam 22.00 itibarı ile mutlu sona ulaştık ve kalorifer sistemi devreye girdi. Bu mücadelemde doğalgazın gelmesinde emeği olan başta Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili sayın Mehmet Emin Bilmez beye, özellikle doğalgazın İskele Mahallesi'ne gelmesine büyük katkı sağlayan Tuşba Belediye Başkanı Sayın Salih Akman’a, Tuşba Belediye Meclisi üyelerine, özellikle doğalgaz kutusunun çekilmesinde emeği büyük olan VASKİ Genel Müdürü sayın Ülker Cem Kaplan ile Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve aynı zamanda meslektaşım Ersen Küçük'e, yaptığım paylaşımları haberleştiren vanpostasigazetesi.com'un sahibi Ziya Türk'e, (sanırım bunu da haber yapacak :) evin tesisatı ve devamındaki süreçte yardımcı olan gazeteci abim Kenan Gül'e, Haşim abi reise, tesisatı çeken Boğaziçi Doğalgaz yetkililerine, özellikle Ali usta ve ekibine, saat 22.00'da gazı gelip veren Özvan Teknik Yetkili Servis ekiplerine, beni bu mücadelemde paylaşımlarıma destek veren tüm dostlarıma ve binim gibi mücadele eden komşum İbrahim Buruk'a teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem