İçişler Bakanlığı’ndan Vanspor’a kongre izni

Vanspor Futbol Kulübü’nde 8 Ağustosta gerekli çoğunluk sağlanmadığı için yapılamayan olağan kongre 15 Ağustos’a ertelenmişti. Bunun üzerine hafta başında İçişleri Bakanlığı tüm toplantı ve kongreleri iptal etmişti. Kongresini

Van Haberleri 14.08.2020 20:41:23 0
İçişler Bakanlığı’ndan Vanspor’a kongre izni
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Vanspor Futbol Kulübü merakla beklenen kongresini yarın bakanlığın izni ile yapabilecek. Geçtiğimiz hafta yeterli çoğunluk sağlanmadığı için 15 Ağustos’a (yarın) ertelenen kongre alınan izinle yapılacak. 

Şuana kadar 4 kişinin başkanlık adaylığını açıkladığı Vansopr’da tüm gözler yarın yapılacak olan kongreye çevrildi. 8 Ağustosta gerekli çoğunluk sağlanmadığı için yapılamayan olağan kongre 15 Ağustos’a ertelenmişti. Bunun üzerine hafta başında İçişleri Bakanlığı 81 ilde tüm toplantı ve kongreleri Ekim ayına kadar iptal etmişti. Vanspor’un kongresinin yapılıp yapılmayacağı merak konusu olurken, bakanlıktan gerekli izin alındı.

Vanspor Futbol Kulübü tarafından yapılan açıklamada, “Van Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü aracılığı ile İçişleri Bakanlığınca talep iznimize cevaben 15.08.2020 Cumartesi saat 15:00’da Van TSO’da gerçekleştireceğimiz olağan genel kurul için izin verildiğinden bahse konu tarihte tüm üyelerimizi genel kurula davet ediyoruz” denildi.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI VANSPOR KONGRESİNE İZİN VERDİ
Van Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise, “İlgili dilekçe ile 15.08.2020 tarihinde genel kurul toplantısı yapılabilmesi için gerekli iznin verilmesi hususunda başvuruda bulunulmuştur. İlgili sayılı yazımız ile İçişleri Bakanlığından uygun görüş istenmiş olun, ilgili sayı yazı ile genel kurul yapılmasının uygun görüldüğü bildirilmiştir” ifadelerine yer verildi.
 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem