HÜDA PAR Van il başkanlığından ASKON’a ziyaret

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Van İl Başkan yardımcısı Faruk Tasan beraberinde ki bir heyetle Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Van Şube Başkanı Şeref Gültepe’yi ziyaret etti.

Van Haberleri 15.12.2019 22:32:10 0
HÜDA PAR Van il başkanlığından ASKON’a ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Van İl Başkan yardımcısı Faruk Tasan beraberinde ki bir heyetle Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Van Şube Başkanı Şeref Gültepe’yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

İŞ ADAMLARININ DESTEĞİYLE İŞSİZLİĞİ MİNİMUM SEVİYEYE İNDİREBİLİRİZ 
Yapılan ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Van İl Başkan yardımcısı Faruk Tasan, “ASKON Van şubesine başkan olarak seçilen iş adamı Şeref Gültepe’yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Kentte bu tür kuruluşların önemli bir konuma sahip olduğunu biliyoruz. İş adamlarımızın da destekleriyle bölgeye yatırımcı çekebilir Van’da olan işsizlik durumunu minimum seviyeye indirebiliriz. Yaptığımız ziyarette daha çok esnafın ve Van halkının sorun ve sıkıntılarına yönelik konuştuk çözüm noktasında ASKON Van şube başkanlığının da firiklerini aldık. Toplumda ticari esnafa karşı bir güvensizlik söz konusu kentte iş adamlarımızın da katkısıyla bu algıyı nasıl yok edebiliriz diye şeklinde fikir alışverişinde bulunduk.” Dedi. 

PARTİ İL BAŞKANLARI BİR ARAYA GELEREK KENTTE Kİ SORUNLARLA İLGİLİ ÇÖZÜM ÜRETMELİ
ASKON Van Şube Başkanı Şeref Gültepe ziyaretten ötürü memnun olduğunu ifade ederek kentteki işsizlikle ilgili konuştu.

Kentte ki işsizlikle ilgili çözüm yollarının el birliğiyle aranması gerektiğini ifade eden Gültepe,  Van ASKON olarak bizi ziyarette bulunma nezaketinde bulunan Hür Dava Partisi il Teşkilatına teşekkür ederiz. Ülkemiz ve bölgemiz açısında çok verimli istişarelerde bulunuldu hayırlara vesile olmasını diliyoruz. İş adamları derneği olarak kentimiz için elimizden ne gelirse yapmaya çalışıyoruz ve çalışacağız. İşsizliği bitiremeyiz evet ama gerekli çalışmaları yaparak minimum seviyeye indirebilmek için gayretle çalışacağız. Siyasetçilerimiz ve kurum amirlerimizle iş birliği içinde bu kenti daha ileri bir seviyeye taşıyabileceğimize inanıyorum. Bu anlamda siyasi parti il başkanlarının toplanarak kentte ki sorunlarla ilgili çözüm aramaları, bu şehri seven bir vali var siyasetçilerimizle el ele verirsek vali beyinde desteğiyle kentte birçok sorun çözülecektir.” 
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem