Hilton Ramazan’a hazır

DoubleTree By Hilton Van Oteli, geleneksel Ramazan hazırlıklarını tamamladı.Misafirlerine 5 yıldızlı bir iftar keyfi sunmak için her yıl olduğu gibi bu yıl da çalışmalarını tamamlayan DoubleTree By Hilton Van Oteli, geleneksel hale gelen.

Van Haberleri 3.05.2019 16:36:26 0
Hilton Ramazan’a hazır
Tarih: 01.01.0001 00:00

DoubleTree By Hilton Van Oteli, geleneksel Ramazan hazırlıklarını tamamladı.

Misafirlerine 5 yıldızlı bir iftar keyfi sunmak için her yıl olduğu gibi bu yıl da çalışmalarını tamamlayan DoubleTree By Hilton Van Oteli, geleneksel hale gelen Ramazan ayı iftar menüsünün tanıtım demosunu gerçekleştirdi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan DoubleTree By Hilton Van Otel Genel Müdürü Rıdvan Ensari, Ramazan ayına özel menü hazırladıklarını ifade ederek, “A la carte ve toplu gruplarımız için farklı menü seçeneklerimizi hazırladık. Esperanza restoranımızda ister a la carte ister açık büfe şeklinde misafirlerimize zengin iftar menüsü ve sınırsız çay ikramımız olacaktır” dedi.

DoubleTree By Hilton Van Otel Aşçı Başı Necati Kuş ise, Ramazan ayında Vanlıları zengin bir iftar sofrasının beklediğini dile getirerek, “Ramazan ayında misafirlerimize kaliteli ve en özel iftar keyfini sunmak için geleneksel Ramazan hazırlıklarımızı tamamladık. Bu yıl da her sene olduğu gibi özel sunumlarla hazırlanan menülerimiz ile iftarda misafirlerimize beş yıldızlı hizmet sunmanın heyecanı içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem