Heyecan yeniden başlıyor

Van'ın en prestijli yayın organı olan Van Ekonomist Dergisi tarafından her yıl yapılan Van'ın Enleri için başvurular başladı.

Van Haberleri 6.05.2021 15:20:41 0
Heyecan yeniden başlıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 06.05.2021 15:20

Van Ekonomist Dergisi tarafından her yıl düzenlenen Van'ın Enleri Yarışması bu yıl 7.ci kez düzenlenecek.6 yıldır büyük bir heyecana sahne olan yarışmaya başvurular başladı.Aday olmak için son başvuru tarihi ise 15 Mayıs. Yarışma formatında bu yıl çeşitli değişiklikler yapıldı. Van Ekonomist Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Orhan Olgun, kategorilerin bazılarında değişiklik yaptıklarını, gelen talep doğrultusunda yeni kategoriler eklediklerini söyledi.

Olgun,''Bu yıl yeni kategoriler ekledik .Ayrıca,yarışma formatında yeni düzenlemeler getirdik. Bu yıl yarı final ve final uygulaması olacak.1 Haziran'da başlayacak oy verme işleminde her kategoride 10 aday gösterilecek.1Temmuz'da 10 adaydan finale 3 aday kalacak.1Temmuz ve 1 Ağustos tarihleri arasında finale kalan 3 aday oylamaya çıkacak ve 3 adaydan en çok oyu alan Alanında Yılın En Başarılı ismi olarak ilan edilecek. Geçtiğimiz yıl ödül töreni için çeşitli görüşmeler neticesinde bazı sanatçılarla görüşmeler yapmıştık.

Açık havada konserli, havai fişek gösterilerinin yer aldığı muhteşem bir gece hazırlamıştık. Ancak pandemiden kaynaklı olarak bunları yapamadık.

Bu yıl ise ödül töreni için henüz bir karar vermiş değiliz pandeminin gidişatına göre karar vereceğiz. Geçtiğimiz yıl inanılmaz bir talep oldu. www.vaninenleri.com sitemiz 5 milyona yakın tıklandı ve 194 bin oy kullanıldı. Bu yıl daha üzerine ne katabilirizin hesabını yapıyoruz.Umarım bu Kovit belasından kurtuluruz ve hayatımız normale döner. Ben şimdiden tüm adaylara başarılar dilerim''dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

BEÜ’de kros takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Uçan Türklerden önemli başarı


Van Spor

Iğdır FK, İbrahim Üzülmez ile yollarını ayırdı


Van Spor

Yusuf Demirtaş boccede Türkiye ikincisi


Van Spor

Atatürk Üniversitesi’ne "Spor dostu kampüs" sertifikası aldı


Van Spor

Elazığlı boksör Buse Özgür, WAKO Kick Boks Avrupa Kupası’nda


Van Spor

Hakkarili sporcular Erzurum’dan 22 madalyayla döndü


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yeni yönetim görev dağılımı


Van Spor

Elazığ’ın pehlivanları Türkiye şampiyonası yolunda


Van Spor

Iğdır FK - Sakaryaspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sakaryaspor: 0


Van Spor

Elazığspor yoğun kar yağışı altında çalıştı


Van Spor

Adem Çağlayan: "Hayatımda hiçbir zaman bahis oynamadım"


Van Spor

Snowbike Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası sona erdi


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sportif başarılarını ulusal arenada sürdürüyor


Van Spor

Hakkari Gücü: 5 - Gaziantep ALG Spor: 0


Van Spor

24Erzincanspor’dan mağlubiyetler sonrası kamuoyu açıklaması


Van Spor

Sinan Kaloğlu: "Buradan kaybetmeden dönmek isterdik, avantajı kullanamadık"


Van Spor

Serkan Özbalta: "İyi bir galibiyet aldık, taraftarlarımızı ve oyuncularımı tebrik ediyorum"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Amed Sportif Faaliyetler: 0


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’dan transfer atağı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ