HDP Tuşba Belediye Meclis Üyesi Ayşe Minnaz gözaltına alındı

Van Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan terör operasyonunda gözaltına alınanlar arasında, 31 Mart 2019’da Tuşba Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen Ayşe Minnaz da bulunuyor.

Van Haberleri 1.02.2020 12:18:10 0
HDP Tuşba Belediye Meclis Üyesi Ayşe Minnaz gözaltına alındı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

31 Mart 2019 Mahalli idareler seçimlerinden bu yana Belediye Meclis toplantılarında, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman’a yaptığı haraketler ile gündemden düşmeyen HDP Tuşba Belediye Meclis Üyesi Ayşe Minnaz, Van Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan Terör Operasyonu’nda gözaltına alındı. 

GÖZALTINA ALINANLAR ARASINDA SÖZDE EŞ BAŞKAN ADAYI AYŞE MİNNAZ DA VAR
Van’da, polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda PKK/KCK terör örgütünün kırsal yapılanması içerisinde faaliyet yürüten 2 kişi ile örgüt mensuplarıyla görüşmelerde bulunan 1 kişi gözaltına alındı. 

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, PKK/KCK silahlı terör örgütünün kırsal yapılanması içerisinde faaliyet yürüten 2, PKK/KCK silahlı terör örgütü mensuplarıyla görüşmeleri bulunan 1, olmak üzere 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin üst ve ikamet aramasında; çok sayıda dijital materyaller ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler TEM Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecekler” denildi.

Gözaltına alınanlar arasında HDP’nin Tuşba Belediyesi sözde eş başkan adayı olarak tanıttığı ve 31 Mart 2019 seçimlerinde Tuşba Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen Ayşe Minnaz da bulunuyor. Aynı zamanda öğretmeni de olan Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman’a karşı saygıdan uzak çıkışları ile tanınan Ayşe Minnaz, kamuoyundan da büyük tepki görmüştü.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem