HDP'li Azim Yacan ve Şehsade Kurt gözaltına alındı

Van İpekyolu HDP’li Belediye Başkanı Azim Yacan ve sözde eş Başkan Şehsade Kurt PKK/KCK terör örgütüne üye olma ve terör örgütü propagandası yapma gerekçesiyle gözaltına alındı

Van Haberleri 8.11.2019 08:55:00 0
HDP
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 25.11.2023 23:53

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

İpekyolu Belediyesi'nin HDP'li Başkanı Azim Yacan ve sözde eş başkan Şehsade Kurt terör örgütü PKK/KCK'ya üye olmak ve terör örgütü propagandası yapmak suçlaması ile gözaltına alındı. 

08.11.2019 günü saat:06.00'da Van İli İpekyolu HDP’li Belediye Başkanı Azim Yacan ve sözde eş Başkan Şehsade Kurt isimli şahıslara yönelik PKK/KCK Terör Örgütüne üye olma ve terör örgütü propagandası yapma suçlamasıyla operasyon gerçekleştirilmiş, adı geçen iki şahıs da yakalanarak gözaltına alınmıştır. Operasyon kapsamında, İpekyolu Belediye Başkanlığı ve makam araçlarında da arama yapılmış, suç unsuru olabilecek materyallere el konulmuştur.

HDP'Lİ AZİM YACAN'A DUR DENİLDİ
Dün akşam yayınladığımız "İpekyolu Belediyesi’nde HDP’li Azim Yacan’dan bir intikam sürgünü daha" başlıklı haberimizde "İpekyolu Belediyesi’ni HDP’nin çiftliği haline dönüştüren, değer ailesi olarak anılan PKK’lı teröristlerin yakınlarından bazılarını işe almaktan çekinmeyen, personele mobing uygulamayı gelenek haline getiren, yaptığı intikam sürgünleri ile adını çalışma hayatının kara sayfalarına yazdıran HDP’li Azim Yacan’a ne zaman "DUR" denileceği merak ediliyor." diye sormuştuk. Bu sabah 06.00'da yapılan operasyonla HDP'li Azim Yacan'a "DUR" denildi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem