Van Havası Edremit Körfezi'nde Esiyor: Vanlılar Derneği'nden Üyelere Seyahat İndirimi Sürprizi!

Edremit Körfez Vanlılar Derneği'nden üyelerine özel indirim protokolü.

Van Haberleri 14.10.2024 12:05:00 0
Van Havası Edremit Körfezi
Tarih: 14.10.2024 12:08

Balıkesir'de faaliyet gösteren Edremit Körfezi Vanlılar Derneği, kısa süre önce kurulmasına rağmen bir çok faaliyete imza attı.

Derneğin bu seferki faaliyeti ise üyelerini sevindirecek bir anlaşmayla sonuçlandı.

DERNEK BAŞKANINDAN TARİHİ KENTİN SEMBOLLERİNİ İÇEREN PLAKET

Edremit Körfezi Vanlılar Derneği Başkanı Çetin Evren ve yönetim kurulu üyeleri, bölgenin tanınmış iş insanlarından Tanju Coşgun'u iş yerinde ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında Van'ın kültürel ve doğal zenginliklerini yansıtan bir plaket Coşgun'a Başkan Evren tarafından takdim edildi.

ÜYELER İÇİN İNDİRİM ANLAŞMASI İMZALANDI

Edremit Körfezi Vanlılar Derneği'nin ziyareti, üyelerinin yararına da önemli bir iş birliğine yol açtı. Dernek üyelerine yönelik, Tanju Coşgun'un sahibi olduğu turizm şirketiyle yapılan anlaşma gereği, Van'a yönelik turizm seferlerinde %15 indirim sağlanacak. Bu protokol, Edremit, Akçay ve Altınoluk'tan Van'a seyahat edecek üyelere Avantajlar sunacak.

VAN KÜLTÜRÜNE ADANMIŞ BİR GEZİ VE TEŞEKKÜR

Dernek Başkanı Çetin Evren, Van'ın bilinen simgeleri ve bölgenin turizmine yaptığı katkılardan dolayı Tanju Coşgun'a bir plaketle teşekkür etti. Muradiye Şelalesi, Van Kedisi, Van Kahvaltısı gibi Van'a özgü unsurları içeren plaket, Van'ın mirasının ve doğal güzelliklerinin önemine dikkat çekmek amacı taşıyordu.

EDREMİT KÖRFEZİ VANLILAR DERNEĞİ'NDEN DAYANIŞMA VURGUSU

Çetin Evren, Vanlılar Derneği'nin bölge halkı arasındaki ilişkileri güçlendirmeye ve Van'ın tanıtılmasına yönelik etkinlikler düzenlediğini dile getirdi. Bu amaçla gerçekleştirilen ziyarette Evren, Tanju Coşgun'a işlerinde başarılar diledi ve Van kültürünün tanıtılması için yapılan çalışmaların sürekliliğini umut ettiğini ifade etti.

TANJU COŞGUN'DAN DERNEK ÜYELERİNE TEŞEKKÜR

Tanju Coşgun, verilen plaket ve ziyaret için dernek üyelerine teşekkür etti. Coşgun, Van kültürünün ve bölgenin tanıtımının önemine değindi ve Vanlılar Derneği'yle olan iş birliklerinin devam edeceğinin altını çizdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem