Hak-İş Van İl Başkanı Başkan Efeoğlun'dan Ramazan Bayramı mesajı

Hak-İş Konfederasyonu Van İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu Ramazan Bayramı nedeniyle "Kurallara Uyalım İki Bayramı Birlikte Yaşayalım " diyerek anlamlı bir mesaj yayımladı.

Van Haberleri 24.05.2020 01:26:06 0
Hak-İş Van İl Başkanı Başkan Efeoğlun'dan Ramazan Bayramı mesajı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

HAK-İŞ Van İl Başkanı Abdullah Efeoğlu, Mübarek Ramazan Bayramının  çalışanlara ve tüm insanlığa başta sağlık, barış, huzur ve refah getirmesi temennisinde bulunarak, “Koronavirüs salgınıyla mücadelede hükümetimizin ve devletimizin koyduğu kurallara uyarak salgını hep birlikte yenelim, iki bayramı birlikte yaşayalım” dedi.

Efeoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (KOVİD-19) salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirler nedeniyle bu yıl sevdiklerimizle aynı iftar sofralarında buluşup, birlikte iftar yapamadık. Devletimiz bu süreçte tüm kurum ve kuruluşlarıyla büyük bir özveriyle mücadele etmiştir. Koronavirüs salgının önüne geçilmesi, bütün vatandaşlarımızın kişisel ve kurumsal olarak alacağı tedbirlerle mümkün olacaktır. Salgın dolayısıyla binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği bugünlerde ülkemizin Koronavirüsü yenmek için daha fazla birliğe ve dayanışmaya ihtiyacı vardır. Koronavirüs salgınıyla mücadelede tüm milletimizin, hükümetimizin ve devletimizin KOVİD-19 ile mücadele kapsamında aldığı kararlara uymasını istiyoruz.”

OMUZ OMUZA OLAMASAKTA  YÜREKLERİMİZ BİR OLACAK 
Birlik ve beraberliğe değinen Efeoğlu mesajında ”Yeni umutlarla girdiğimiz Ramazan Bayramımızı bu yıl salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirler nedeniyle evlerimizde karşılamak durumundayız. Salgın nedeniyle bu yıl bayramlaşma ve kucaklaşma imkanımız ne yazık ki olmayacak. Büyüklerimizi ziyaret ederek ellerini öpemesek de çocuklarımızla kucaklaşamasak da omuz omuza olamasak da biliyoruz ki yüreklerimiz bir olacaktır. Büyüklerimizi, dostlarımızı, kardeşlerimizi uzaktan da olsa selamlıyoruz. Her bayram olduğu gibi bu bayram da gönlümüz ve yüreğimiz onlarla beraber olacaktır. Bütün bunların geçici olduğuna, yeniden kucaklaşacağımız günlerin çok yakın olduğuna inanıyoruz.” ifadelerini kullandı. 

RAMAZAN BAYRAMINI EN İÇTEN DUYGULARIMIZLA KUTLUYORUZ 
Efeoğlu “Bu zor süreçte iş başında fedakârca, cesurca ve özveri ile çalışan başta sağlık, güvenlik, temizlik, basın, kamu ve özel bütün sektörlerdeki tüm emekçi kardeşlerimize, milletimize ve HAK-İŞ il teşkilatı mensuplarımıza yürekten teşekkür ediyorum. HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, tüm üyelerimizin, çalışanların, emek hareketinin ve bütün Müslüman aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımızla kutluyor, sağlık, barış, huzur ve kardeşlik içerisinde nice bayramlara ulaşmayı temenni ediyorum.”ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler: