Gürpınarlı gençlerden rekor kan bağışı

Kızılayın kan bağışı çağrısı üzerine Van’ın Gürpınar ilçesindeki gençlerden rekor bağış geldi.Gürpınar Gençlik Merkezi ve Kızılay tarafından yapılan organizasyonda, ilçe merkezine gelen Kızılay kan bağış tırı gençler.

Van Haberleri 7.02.2019 10:28:41 0
Gürpınarlı gençlerden rekor kan bağışı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Kızılayın kan bağışı çağrısı üzerine Van’ın Gürpınar ilçesindeki gençlerden rekor bağış geldi.

Gürpınar Gençlik Merkezi ve Kızılay tarafından yapılan organizasyonda, ilçe merkezine gelen Kızılay kan bağış tırı gençler tarafından yoğun ilgi gördü. Gürpınar Gençlik Merkezinin çağrısıyla toplanan gençler, verdikleri kanlarla ilçede bugüne kadar yapılan kan bağışları içerisinde en çoğunu toplayarak rekor kırdı. 80 ünite kanının toplandığı kampanya sayesinde gençlerin duyarlılıkları da gözler önüne serildi.

Gürpınar Gençlik Merkezi Müdürü Hasan Yanıç, Kızılayın kan bağışı çağrısına kulak verdiklerini ifade ederek, “Gençlere acil bir görev ve sorumluluk düştü. Türk Kızılayı Genel Başkanının çağrısı üzerine yurt genelinde kan stoklarının azalmasından dolayı acil kan ihtiyacı olduğu belirtilmiştir. Bizde ülkemizdeki kan ihtiyacına kayıtsız kalmıyor, gençlik merkezleri ve gönüllü gençler olarak ‘Biz Bitti Demeden Bitmez’ kampanyasına katkıda bulunmak adına Gürpınar ilçesinde 80 adet kan ünitesi ile rekor bir bağışta bulunduk. Bu anlamda Gürpınar Gençlik Merkezi olarak Türk Kızılayı adına duyarlı Gürpınar halkına ve gönüllü gençlerimize teşekkür ederiz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem