Gürpınar Belediyesinden okul kütüphanelerine kitap desteği

Gürpınar Belediyesi tarafından öğrenciler arasında okuma kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla Başkan Hayrullah Tanış’ın talimatları ile okul kütüphanelerine kitap desteğinde bulunuldu.

Van Haberleri 27.05.2021 14:10:43 0
Gürpınar Belediyesinden okul kütüphanelerine kitap desteği
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış’ın yaptığı ilçedeki okulların kütüphanelerine yaptığı kitap desteğinden dolayı okul yöneticileri memnuniyetleri dile getirdi.

AMACIMIZ ÖĞRENCİLERİN OKUMA KÜLTÜRÜNÜN GELİŞTİRİLMESİ

Konu ile ilgili Gürpınar Belediyesi sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Eğitime verdiği desteklerle adından sıkça söz ettiren Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, öğrenciler arası okuma kültürünün yaygınlaşması amacıyla okullara kitap desteğinde bulundu. Başkan Tanış'ın talimatıyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce özenle hazırlanan kitaplar Burhan Öner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Gürpınar Borsa İstanbul Yatılı Bölge Ortaokulu kütüphanelerine teslim edildi.” İfadelerini kullandı.

EĞİTİME HER ALANDA DESTEK VERECEĞİZ

Açıklamanın devamında, “Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, yaptığı açıklamada eğitime her alanda destek verdiklerini belirtti. Gürpınar'da her alanda bir yükseliş olduğunu aktaran Başkan Tanış, “Gürpınar Belediyesi olarak her zaman ve her fırsatta okullarımızın ihtiyacını karşılamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Geçtiğimiz günlerde öğretmenlerimiz sosyal medya üzerinden okullarının kitap ihtiyaçları olduğunu bizlere aktardılar. Bizlerde buna duyarsız kalmayarak öğretmenlerimizin talepleri doğrultusunda kitaplarımızı hazırladık. Arkadaşlarımız bizzat giderek okul kütüphanelerine kitapları teslim etti. Gelecek güçlü Türkiye, bugünkü çocuklarımızın bilgi ve birikimi ile inşa edilecektir. Bunun farkındayız ve çalışmalarımızı bu yönde sürdürmeye devam edeceğiz." Denildi.

Okul idarecileri ve öğretmenler Başkan Tanış'a söz verdiği gibi kitap desteğinde bulunduğu için teşekkür etti.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem