Gürpınar Belediye Başkanı Tanış’tan ‘Kurtuluş Günü’ mesajı

Van’ın Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Gürpınar’ın düşman işgalinden kurtarılışının 103. yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Van Haberleri 31.03.2021 14:17:39 0
Gürpınar Belediye Başkanı Tanış’tan ‘Kurtuluş Günü’ mesajı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 31.03.2021 14:17

Van’ın Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Gürpınar’ın düşman işgalinden kurtarılışının 103. yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Tanış, Gürpınar’ın düşman işgalinden kurtarılışının 103. yıldönümünü gururla, heyecanla ve coşkuyla kutladıklarını ifade etti. Şehit kanlarıyla sulayarak vatan yapılan bu topraklarda ebediyete kadar kardeşçe huzur içinde yaşamak için bu milletin çok ağır bedeller ödediğini kaydeden Başkan Tanış, “Kutsallarını ve topraklarını korumak için tarih boyunca bedel ödemek zorunda bırakılan bu milletin Gürpınar’da, Zeve’de, Çanakkale’de, Sakarya’da ve cennet vatanın herhangi bir köşesinde gözünü kırpmadan can verecek şehitleri bulunduğunu hesap edemeyen gafiller, tarihten ibret almamaktaki ısrarla zaman zaman aynı kalkışmalara yeltenmektedir. Bilinmelidir ki; bu topraklar boşuna şehit kanlarıyla sulanmamış, dağlarında nice 120’ler boş yere donarak şehit olmamış, analar evlatsız, evlatlar da babasız kalmamıştır. Düşman kim olursa olsun, içeriden dışarıdan, nereden saldırırsa saldırsın, biz millet olarak inancımızdan aldığımız kudret, tarihimizden aldığımız ibret ve dört elle sarıldığımız birlik ve beraberliğimiz sayesinde Allah’ın da izniyle yenilmedik, yenilmeyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Gürpınarlı hemşehrilerimin 1 Nisan Kurtuluş Günü’nü tebrik ediyor, bizlere bu coğrafyada gururla yaşama imkanı veren şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’dan Mustafa Sarıgül’e veda


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Muş SK: 1- Konyaspor: 4


Van Spor

Avrupa üçüncüsü Curling Milli Takımı’ndan Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Elazığ’da basketbol turnuvası tamamladı


Van Spor

Erzurum ETÜ Atıcılık takımı Mersin’de birinci oldu


Van Spor

Elazığspor’da Sarıgül dönemi sona erdi


Van Spor

Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu il müsabakalarında ikincilik elde etti


Van Spor

380 sporcu Okul Sporları Oryantiring Yarışması’nda ter döktü


Van Spor

Çakmur’dan olimpiyat fatihine kutlama


Van Spor

Elazığ’da yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı başladı


Van Spor

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Tarih Yazıyor: İşte 404. Randevunun Tüm Detayları ve İstatistikleri!


Van Spor

Ligde istikrarsız sonuçlar alan Malatya Yeşilyurtspor, zirveden uzaklaşıyor


Van Spor

Başkan Şerifoğulları: "Elazığspor’un yanında olmaya devam edeceğiz"


Van Spor

Milli basketbolcu Melissa Vargas ehliyetini Malatya’dan aldı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 0 - Bucaspor 1928: 1


Van Spor

Bitlis 1916 Futbol Spor Kulübü namağlup yoluna devam ediyor


Van Spor

BAL 2. Grupta Malatyaspor: 1 - Viranşehir Belediyespor: 3


Van Spor

Yeni Malatyaspor sezonu kapattı


Van Spor

Özlem Melek Korkmaz dünya şampiyonu


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 5 - Yeni Mersin İdman Yurdu: 0


Van Spor

Serkan Özbalta: "Özlediğimiz bir galibiyetti"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ