Gürpınar Belediye Başkanı Tanış'tan AK Parti yönetimine brifing

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen istişare toplantısında belediyenin çalışmalarını ve devam eden projeleri anlattı.

Van Haberleri 12.10.2020 16:10:23 0
Gürpınar Belediye Başkanı Tanış'tan AK Parti yönetimine brifing
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas'ın katılımıyla düzenlenen toplantıda Başkan Tanış, göreve başladığı günden bu yana gerçekleştirdiği çalışmaları sundu.

“AK PARTİ BİR HİZMET PARTİSİDİR”

Gönül Belediyeciliği ile Gürpınar'da büyük bir değişim ve dönüşümün başladığını belirten Başkan Tanış, "Büyük bir gayretle mahallelerimizin sorunlarını çözmenin azmi ve gayreti içerisindeyiz. Mahalle farkı gözetmeksizin tüm vatandaşlarımıza eşit mesafede hizmeti götürüyoruz. Gürpınar'da AK Belediyeciliği en güzel şekilde temsil etmek için ekiplerimizle gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu anlamda desteğini her zaman hissettiğimiz İl Başkanımız Kayhan Türkmenoğlu'na ve Milletvekilimiz Abdulahat Arvas'a teşekkür ediyorum. AK Parti bir hizmet partisidir. Bu davada her birimiz büyük bir ailenin üyeleri gibiyiz. Birbirimize sahip çıkarak Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlemeliyiz" diye konuştu.

“GÜRPINAR AK PARTİ BELEDİYECİLİK HİZMETLERİ İLE TANIŞMIŞ VE HER GEÇEN GÜN ÇOK DAHA YAŞANIR HALE GELMİŞTİR”

Gürpınar'da yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Tanış'a teşekkür eden AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, "Başkanımızın sunumunu izledik. Kendisini tebrik ediyoruz. Hakikaten Gürpınar'da çok önemli çalışmalara imza atmış, kendisini kutluyoruz. Gürpınar İlçemiz AK Parti belediyecilik hizmetleri ile tanışmış ve her geçen gün çok daha yaşanır hale gelmiştir. Belediyelerimizin yaptıkları çalışmaları teşkilatlarımızın bilmesini ve bunu toplumla paylaşmalarını istiyoruz. Bu sebeple belediyelerimizin hizmetlerini yönetim toplantılarımızda, diğer İlçe Başkanlarımızın, Belediye Başkanlarımızın da katılımı ile aktarmalarını sağlıyoruz. Gevaş, Bahçesaray İlçe belediyelerimizin ardından bugün de Gürpınar Belediyemizi dinledik. Gururlandık. Önümüzdeki haftalarda da diğer belediyelerimizi dinleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas ise Gürpınar'da hayata geçirilecek projeler için Ankara'da yoğun bir görüşme trafiği gerçekleştirdiğini belirtti. Milletvekili Arvas, "Başkanımızın Gürpınar'da yürüttüğü çalışmaları yakından takip ediyoruz. Kendisi ilçeyi çok iyi bilen biri. Yaptığı çalışmalar ve projeler ile önemli işlere imza attı. Bu manada üzerimize düşen her ne varsa yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Toplantıya, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, AK Parti Kadın ve Gençlik kolları ile ana kademe yürütme üyeleri de katıldı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem