Gürpınar Belediye Başkanı Tanış en yaşlı anneleri unutmadı

Van’ın Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçede 80 yaşını geçmiş anneleri evlerinde ziyaret ederek günlerini kutladı.

Van Haberleri 9.05.2021 15:48:17 0
Gürpınar Belediye Başkanı Tanış en yaşlı anneleri unutmadı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’ın Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçede 80 yaşını geçmiş anneleri evlerinde ziyaret ederek günlerini kutladı.

Sosyal belediyecilik anlayışını hayatın her alanına yayan Başkan Tanış, bu yıl 9 Mayıs’ta kutlanan Anneler Günü’nde yaşı ilerlemiş anneleri unutmadı. Başkan Tanış, Yazı İşleri Müdürü Nizamettin Güngör ile birlikte Aşağıkaymaz, Akpınar, Cumhuriyet ve Parmakkapı mahallelerini ziyaret ederek buradaki en yaşlı annelerle bir araya geldi.

Anneliğin ve annelik içgüdüsünün doğanın en anlamlı duygusu olduğunu ifade eden Başkan Tanış, “Bu tarifsiz duygu için belirlenen Anneler Günü’nde yaşı azıcık ilerlemiş olan annelerimizi yalnız bırakmak istemedik. Biz, ‘Cennet annelerin ayaklarının altındadır’ inancıyla yaşayan bir medeniyetiz. Annelerimiz bir gün değil, hayatları boyunca umudun, şefkatin, merhametin ve sevginin simgesi oldular. Anneler Günü’nde evlatlarını kucaklayamamanın hüznünü yaşayan yüreği yaralı şehit annelerimiz başta olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum. Onların hayır duaları bizim için her şeyden üstündür” dedi.

Anneler de, Başkan Tanış’a ziyaretlerinden dolayı mutlu olduklarını belirtip teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem