Gülşen Çiftçi,'Dik durduk, dik durmaya devam edeceğiz'

AK Parti 6. Olağan Gevaş İlçe Kongresi'nde Genel Merkezin atadığı Tahsin Değirmencioğlu'na rakibi olan ve seçimi kaybeden Gülşen Çiftçi, zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Van Haberleri 8.03.2018 08:49:25 0
Gülşen Çiftçi,
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti 6. Olağan Gevaş İlçe Kongresi'nde Genel Merkezin atadığı Tahsin Değirmencioğlu'na rakibi olan ve seçimi kaybeden Gülşen Çiftçi, zehir zemberek açıklamalarda bulundu.


 
Gazetemize açıklamalarda bulunan Çiftçi, seçimin adil yapılmadığını iddia ederek, konuşmacıların delegeler üzerinde baskı uyguladığını ileri sürdü. Zehir zemberek açıklamalarda bulunan Çiftçi,  şunları söyledi: 
“Bildiğiniz üzere geçtiğimiz pazar günü yapılan AK Parti 6. Olağan Gevaş İlçe Kongresinde ilçe başkanlığına aday oldum. 2007 yılından beridir partinin her kademesinde görev aldım.  Hiç bir zorluk karşısında geri adım atmayarak, ilçemizin başarılı bir siyaset yürütmesinde aktif görevler alıp, Gevaş'ı siyaset anlamında istikrarlı bir yere getirdik.  Öncelikle AK Parti ailesinin bir ferdi olduğumu belirtmek isterim. Aday olurken kesinlikle herhangi bir kurumu, kişiyi veya kişileri hedef almadım. Daha önce aday olacakken, ancak sayın Bedirhan Erdem beyin halen başkanımızken ona karşı adaylığı doğru bulmadım. Ancak bugün geldiğimiz noktada ise bunca cansiperane davranışlarımız hiç bir kıymet arz etmeksizin ötekileştirilip, davamızın, partimizin dışına itilmekteyiz. Bu durum davamızın hiç bir şekilde bırakmayacağımızın bir ifadesi olarak adaylığımızı açıkladığımız, canımızı partimize feda ettiğimiz bir kongre yaşadık.” 

 

“DİK DURDUK VE DİK DURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
“Cumhuriyet tarihi boyunca hiç bir dönem yaşanmayacak sıkıntıları bu zaman zarfında teşkilat olarak yaşadık. Tehditlerin, yol kesmelerin, haraç almaların, hatta AK Partili diye selamın bile verilmediği bir dönem yaşadık. Allah'a hamd olsun hiç bir zaman bu sıkıntılara boyun eğmedik. Dik durduk ve dik durmaya devam edeceğiz."

 

“BAŞKAN HAKAN TARAFSIZ OLMALIYDI”
“ 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde, bölgede yaşanan sıkıntılara rağmen biz adayımız olan sayın Sinan Hakan'ın hep yanında olduk. Ev ev dolaşarak oy topladık. Özellikle Belediye Başkanı sayın Sinan Hakan'ın bu kongrede tarafsız olmasını isterdik ve beklerdik. Ancak o taraflı olmayı tercih etti. Biz ona gerektiğinde canımızı siper ederken, onun bu denli taraflı davranması bizi yürekten üzmüştür.”


 
“ADİL BİR SEÇİM YAPILMADI”
“Gelinen aşamada öyle tahmin ediyorum ki başta sayın Cumhurbaşkanımıza ve parti merkez teşkilatımıza ilçemizin siyasi denge ve dinamikleri göz ardı edilerek istikrarlı siyasi yapımızın çokta objektif yansıtılmadığını düşünüyorum. Düşüncemizde de haklı çıktık. Kongrede adil bir seçim yapılmadı, divan heyeti görevini layıkıyla yerine getirmedi. İki adayın olduğu bir seçimde tek adaya vurgu yapıldı.”

 

“BANA KONUŞMA HAKKI BİLE VERİLMEDİ”
“Sayın Cumhurbaşkanımızın bayanların siyasette olması gerektiğini söylemesi doğrultusunda yola çıkarak aday oldum. Fakat bayan olmama rağmen adaylığıma saygı gösterilmedi ve bana konuşma hakkı bile verilmedi. Direk seçime gidildi. Biz buna rağmen saygımızı bozmadan, kimseyi kırmadan adilane bir şekilde seçime girdik. Ancak bu yapılanlar partimizin tüzüğüne aykırıdır.”

 

“DELEGELERİN HÜR İRADESİNE BASKI UYGULANMIŞTIR” 
“Özellikle Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, kongreye katılan İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu,  Milletvekilleri ve koordinatör kongre konuşmasını unutup, beni rakip bir siyasi partidenmişim gibi yansıtarak delegelerin üzerinde yoğun bir baskı ile hür iradelerine müdahale edilmiştir.”

 

“HİÇ ADİL OLMAYAN BİR SEÇİM OLMUŞTUR” 
“Hiç adil olmayan bir seçim olmuştur. Bu seçimde yaşananların Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bilgi verilmeyeceğini düşünüyorum. Çünkü burada yaşananlar genel merkezde çok farklı yansıtılıyor. Ben Gülşen Çiftçi olarak partimizin kurulduğu günden beri gönül verdim ve bana verilen görevleri layıkıyla yerine getirdim. Bundan böyle de görev verilsin yada verilmesin ben partim için, bu dava için her zaman gönüllü olarak çalışacağım.  Ben partimi çok seviyorum.  Asla bir küskünlüğüm olmamıştır. Seçilen İlçe Başkanı sayın Tahsin Değirmencioğlu'na da başarılar dilerim. Tek isteğim ise yaşadığım bu haksızlığın Genel Başkanımızın ve Gevaş halkının bilmesidir.  Saygılarımla.”

Kaynak: Gevaşsesi.net

 


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem