Gevaş'ta öğrencilere diş bakımı eğitimi

Van'ın Gevaş Belediye Başkanlığı ile Van İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından 22-27 Kasım 'Ağız ve Diş Sağlığı Haftası' etkinlikleri çerçevesinde öğrencilere diş fırçalama, ağız ve diş sağlığı konusunda bilgi ve eğ

Van Haberleri 1.12.2017 08:42:01 0
Gevaş
Tarih: 01.01.0001 00:00

Gevaş Belediye Başkanlığı ile Van İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından 22-27 Kasım "Ağız ve Diş Sağlığı Haftası" etkinlikleri çerçevesinde ilçede bulunan ilkokul 1. sınıf ve anasınıfı öğrencilerine yönelik etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlik çerçevesinde diş hekimleri tarafından öğrencilere diş fırçalama, ağız ve diş sağlığı konusunda bilgi ve eğitim verildi.
 

Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, ağız ve diş sağlığı haftası kapsamında çocuklara diş fırçalama alışkanlığı kazandırmak için ilçedeki öğrencilere toplamda bin 200 adet ağız ve diş bakım seti hediye edildiğini söyledi. Kişisel temizliğin çok önemli olduğunu ifade ederek, "Temiz bir geleceği temizlik alışkanlığı kazanmış nesillerle inşa edebiliriz. Bu ortak çalışmadan dolayı Gevaş Kaymakamlığı, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ederiz" dedi.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem