Gevaş Belediye Başkanı Sezer karla mücadele çalışmalarını inceledi

Van'da Gevaş Belediyesi karla mücadele ekipleri, kar nedeniyle kapanan yolların açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Van Haberleri 11.02.2020 12:19:03 0
Gevaş Belediye Başkanı Sezer karla mücadele çalışmalarını inceledi
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, yolların açık tutulması ve yaşanabilecek olumsuzluklara karşı çalışmalar devam ediyor dedi.

Gevaş Belediyesi bünyesinde çalışan temizlik işçileri, kalınlığının yer yer bir metreyi geçtiği mahallelerde kar altında kalan çöpleri toplayarak ilçe dışına çıkartıyor. Belediye ekipleri ayrıca ilçedeki cadde ve sokaklarda biriken karları da kamyonlarla ilçe dışına taşıyor.

SAYGIDEĞER HALKIMIZIN HİZMETİNDEYİZ
Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer karla mücadele çalışmalarını yerinde inceleyerek bütün belediye çalışanlarıyla Vatandaşların hizmetinde olduğun söyledi.  Sezer “Bazı bölgelerimizde 1 metreye kadar varan kar yağışı ile ilgili çalışmaları sahada inceledik. İlçemiz son yılların en çetin kışını yaşamakta olup 3gündür yoğun bir şekilde devam eden kar yağışından halkımızın mağduriyet yaşamaması adına kar ekibimiz gecesini gündüzüne katarak hummalı bir çalışma sergilemesi takdire şayandır. Kar kalınlığı yer yer 1,5 metreyi aşmaktadır. Çalışmalarımıza ara vermeden hizmetin en güzelline layık saygıdeğer halkımızın hizmetindeyiz.” dedi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler: