Gevaş Belediye Başkanı Sezer, hakkındaki iddialara cevap verdi

Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer sosyal medya ve bazı yayın organlarında kendisine yapılan iftiralara cevap verdi.

Van Haberleri 3.04.2021 16:52:55 0
Gevaş Belediye Başkanı Sezer, hakkındaki iddialara cevap verdi
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Başkan Sezer sosyal medya hesabından paylaştığı video ile kendisi hakkında yapılan asılsız iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, iftira atanların kendilerine yakışır hareket etmeye davet etti.

300 BİN TÜRK LİRASI DEĞERİNDEKİ SAAT İDDİALARI YALANDIR

Sezer yayımladığı videoda, “Yaklaşık iki gündür bazı yayın organlarında bazı sosyal medya hesaplarında tarafımıza bir takım iftiralar atılıyor. İftiralardan biri şahsımın Belediye Başkanı seçildikten sonra 300 bin Türk Lirası değerinde kol saati kullanıyor iddialarıdır. Aksine şu an kullanmış olduğum saat 6 yıl önce almış olduğum ve piyasa değeri 500 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Bunun aksini ispatlamak isteyen arkadaşlara saati araştırmaları için teslim edebilirim.” İfadelerini kullandı.

MAKAM ODASINDA SADECE İKİ ŞEY DEĞİŞMİŞTİR

Başkan Sezer devamında, “Hakkımızda ortaya atılan bir diğer iftirada Belediye Başkanı seçildikten sonraki aşamada makam odasına yaklaşık 500 Bin Türk Lirası değerinde değişimler yaptığımız iddiasıdır. Belediye Başkan seçildiğim günden itibaren Gevaş Belediyesinin makam odasında sadece iki şey vardır. Bunlardan birisi önümdeki isimlik ve ikincisi de arkamda bulunan kitaplarımdır. Bunun dışında tek bir değişiklik yapılmamıştır. Bir sehpa dahi makam odamıza almadığımıza Gevaş halkımızda şahittir.” Şeklinde konuştu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler: